Promo

uskoro u areni varaždin

Drugi Varaždinski sajam vjenčanja održati će se u Areni Varaždin 14. i 15. ožujka

Drugi Varaždinski sajam vjenčanja održati će se u Areni Varaždin 14. i 15. ožujka
Ilustracija

Ulaz za posjetitelje na 2. Varaždinski sajam vjenčanja je besplatan.

Po uzoru na mnoge hrvatske, ali i europske centre, Arena Varaždin pretvorit će se u modno središte kao jedinstveno mjesto orginalnih ideja, informacija, zabave, promocije i prodaje proizvoda vezanih za organizaciju vjenčanja. 

Drugi Varaždinski sajam vjenčanja održati će se u Areni Varaždin 14. i 15. ožujka i na njemu će posjetitelji sajma moći vidjeti nove modne trendove vezane za žensku i mušku modu, te ostvariti željenu kupnju proizvoda ili usluga. 

Pripreme su ušle u završnu fazu i sajam je skoro spreman. Za potrebe promotivne kampanje snimljen je video spot sa popularnijom pjevačicom  Gabrielom Hrženjak.  

Odlučeno je da će se na sajmu održati minimalno 4 revije vjenčanica i mode, a jedna od njih je i revija učenika varaždinske Srednje Sturkovne škole - smjer dizajna, mode i galanterije kroz koju će široj javnosti predstaviti svoje kreacija.   

U pripremi je i nagradna igra za posjetitelje sajma o kojoj ćemo sve obavijestiti nekoliko dana prije održavanja sajma. 

- Pozivamo vas da nas pratite na Facebooku (Sajam vjenčanja Varaždin) i na www.sajamvjencanja.com te saznajte sve informacije o izlagačima, programu i nagradnim igrama koje se pripremaju za posjetitelje sajma - poručuju organizatori.

Ulaz za posjetitelje na 2. Varaždinski sajam vjenčanja je besplatan. 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!