Promo

beciklin u varaždinu

OTVORENA NOVA POSLOVNICA trgovine Beciklin u Varaždinu

OTVORENA NOVA POSLOVNICA trgovine Beciklin u Varaždinu
PR foto

Specijalizirana trgovina Beciklin, ovog je ponedjeljka, 2. ožujka službeno otvorila novu poslovnicu u Varaždinu na adresi Jalkovečka 5

 'Kao dugogodišnji biciklist entuzijast otkrio sam da na našem području nedostaje kvalitetna trgovina za kupovinu bicikla i opreme. To je dovelo do toga da moja obitelj otvori prvu trgovinu u Prelogu, Čakovcu, a danas i trgovinu u Varaždinu. Novotvorenom trgovinom želimo ljudima pružati kvalitetan asortiman opreme, dijelova i bicikla te servis istih s kojima mogu krenuti u nove biciklističke avanture.' – istaknuo je vlasnik Dragan Mihalec.

POGLEDAJTE VIDEO:

Trgovina Beciklin trenutno pruža svu neizostavnu opremu potrebnu ljubiteljima biciklizma i rekreacije, od različitih vrsta bicikala – cestovni, ciklokros, gradski, turistički, dječji i električni, pa sve do popratne opreme poput boca za vodu, sjedalica za djecu, svjetla, odjevnih predmeta, rezervnih dijelova i slično.

Nova lokacija Trgovine Beciklin u Varaždin prostrana je te u njoj možete pronaći bicikle marki Kreidler, Trek, CTM, Corratec te Specialized te opremu i dijelove brendova Shimano, Maxxis, Continental, Force.


Kako bi vaš ljubimac na dva kotača bio što sigurniji i dugotrajniji, kod njih odmah možete i servisirati svoj bicikl.


Ono što čini trgovinu Beciklin prepoznatljivom je njihova etika poslovanja vezana uz najbolju vrijednost za uložen novac. Tako su i povodom otvorenje trgovine u Varaždinu za sve posjetitelje trgovine Beciklin pripremljen popust na asortiman robe.


Dođite do njih i pronađite nešto za sebe na novoj adresi u Varaždinu, Jalkovečka 5, na samom ulazu će vas s radošću dočekati ljubazni djelatnici spremni na saslušanje vaših potreba te pružanje adekvatne usluge.
 


Trgovinu Beciklin na novoj lokaciji radi u radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 13 te se sami uvjerite u kvalitetu asortimana i usluge.


Više o ponudi možete pronaći na njihovoj web stranici www.prodaja-bicikla.com, dok sve upite možete uputiti na e-mail adresu [email protected] ili pozivom na broj 095 645 5223.




Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video