Promo

'biraj svoje, biraj domaće'

MAGIC NET Zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu, u ponudi brojni atraktivni paketi

MAGIC NET Zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu, u ponudi brojni atraktivni paketi
Magic Net

U Magic Netu su pripremili brojne paketa digitalnih usluga, za neometan rad, komunkaciju s bližnjima, ali i razonodu u 'krizna' vremena.

Magic Net kao domaći telekom i u ovim izazovnim trenucima svojim korisnicima pruža podršku.

- Zadovoljstvo naših korisnika oduvijek je bio glavni cilj i misao vodilja našeg poslovanja. S ostvarivanjem tog cilja nastavljamo i u ovoj trenutnoj situaciji, kada smo i dalje na raspolaganju svim svojim sadašnjim i budućim korisnicima – poručuju iz Magic Neta.

Njihovoj tehničkoj službi možete se obratiti u bilo kojem trenutku, dostupni su 24/7 kako biste mogli nesmetano raditi kod kuće, pretraživati Internet i informirati se. Ili pak zabaviti, komunicirati sa svojim bližnjima te jednostavno pogledati neki film ili seriju.

- Ukoliko  želite promijeniti paket koji trenutno koristite, slobodno nas nazovite i naši djelatnici će Vas u vrlo kratkom roku prebaciti na još bržu uslugu u domaćoj mreži – tvrde u Magic Netu.

Novi korisnici također ih mogu kontaktirati i prijaviti se za novi optički priključak te izabrati paket koji najbolje odgovara njihovim potrebama.

Odmah po dogovoru, čim situacija to dopusti, ekipa iz Magica kreće u realizaciju tražene usluge.

- Podržimo domaće, izaberite usluge Magic Neta - pozivaju sve da im se jave.

Sve novosti i usluge Magic Neta možete pronaći i na nihovoj web stranici, Facebook stranici ili kontaktirati putem telefona na 042/420-420.

Dostupnost optičkog priključka -----> https://bit.ly/2JMa8tu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video