Promo

NOVITET: STUDIO KUHINJA

RIA HOME Kupnjom kuhinje možete ostvariti dodatnih 10% popusta na artikl iz ostatka asortimana!

RIA HOME Kupnjom kuhinje možete ostvariti dodatnih 10% popusta na artikl iz ostatka asortimana!
RIA HOME

RIA HOME salon namještaja svoj je bogati asortiman ovih dana dopunio i odličnim studijom kuhinja

Ističu nekoliko vrhunskih modela kuhinja proizvedenih uz primjenu visokog standarda u proizvodnji kuhinja s visoko kvalitetno lakiranim frontama, čiji elementi imaju soft close zatvaranje, te naglašavaju mogućnost odabira vašeg omiljenog modela i boje fronta, radne ploče i ručkica.
Kuhinje možete birati po narudžbi i prilagoditi vašem prostoru. Od rustikalnih do modernih a prije svega funkcionalnih kuhinja s odličnim omjerom cijene i kvalitete, izbor je koji svakako morate pogledati u salonu RIA HOME na adresi Optujska 182 u Varaždinu. Rok isporuke je 30 dana uz osiguranu vlastitu dostavu i montažu.

Na sav asortiman stalni uvjeti plaćanja su i više nego povoljni – 10 % popusta na plaćanje karticama ili 20% popusta na plaćanje gotovinom.

Kupnjom kuhinje ostvarujete dodatnih 10% popusta na jedan artikl iz ostatka asortimana, a uz kuhinje RIA HOME nudi i blagovaonske stolove i stolice vrhunske kvalitete i dizajna, sjedeće garniture za dnevni boravak, klub stoliće, spavaće sobe, madrace te ostali asortiman za uređenje vašeg doma.

Stoga, ako vaš dom čezne za malo drugačijim kombinacijama, življim bojama te unikatnim komadima namještaja i dekorativnim predmetima jedinstvenog izgleda, svratite u pomno osmišljen i moderno uređen RIA HOME prostor na 900 kvadrata, gdje vas očekuje odličan asortiman za uređenje doma te samo vrhunska kvaliteta proizvoda, a za pomoć u odabiru uvijek su vam na raspolaganju stručni djelatnici.

Više o ponudi možete saznati na njihovoj internet i Facebook stranici, Instagram profilu ili u trgovini na adresi Optujska ulica 182, Varaždin.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video