Promo

PRO ACTIVE MEDI CENTAR VARAŽDIN

TTS SPORT CENTAR Popust od 50% na Humac Norm Cybex do kraja kolovoza

TTS SPORT CENTAR Popust od 50% na Humac Norm Cybex do kraja kolovoza
TTS Sport centar

U TTS centru u Varaždinu mogu se napraviti najsuvremeniji testovi i rehabilitacija na Cybex uređaju, a sve to se može napraviti uz popust od čak 50%, do kraja kolovoza.

Pro Active Medi Centar specijalizirani odjel TTS Sport Centra Varaždin nudi najmodernije usluge terapija i rehabilitacija lokomotornog sustava.

A ovih dana odlučili su produžiti akciju 50% popusta na testiranje na Humac Norm - cybex uređaju. Dakle popust od čak pedeset posto trajat će čak do kraja kolovoza.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

HUMAC NORM najnovija je generacija Cybexa, a njegovu kvalitetu prepoznalo je više od tri milijuna profesionalnih sportaša širom svijeta, kojima je potrebna najbrža moguća dijagnostika ili terapija lokomotornog sustava kako bi što prije izliječili povrede.

Izokinetika se preporučuje prvenstveno osobama koje imaju bilo kakvih problema sa zglobom kuka, koljena, lakta, ručnog, ramenog i skočnog zgloba te osobama koje imaju disbalans mišića trupa, dakle leđa i trbušnog zida.

Posebno se preporučuje prije operacije za jačanje mišića i nakon operativnog zahvata kad su se mišići opustili i atrofirali. Također Cybex je vrlo učinkovit u slučaju degenerativnih promjena na zglobovima.

Izokinetika koja ubrzava oporavak 3-5 puta postala je obavezan izbor profesionalaca.  Unazad 10 godina izokinetika se nametnula i u Hrvatskoj kao najbolji način za oporavak i dijagnostiku pa je unatoč visokoj cijeni samog aparata u ponudu uvode najbolje bolnice, klinike, poliklinike i kineziterapije.

U Varaždinu ga možete pronaći u TTS Sport centru Varaždin!

Za sve informacije o ovoj high end spravi i terapiji možete pročitati na sljedećem linku: http://pro-active.com.hr/izokinetika/ ili nazvati na broj 042 490 850.

 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!