Promo

NADOMAK VARAŽDINA

NOVO U Zbelavi možete iznajmiti idealan prostor za sve vrste proslava

NOVO U Zbelavi možete iznajmiti idealan prostor za sve vrste proslava

Na samo šest kilometara od Varaždina, u Zbelavi nalazi se Uljara Farmer. Od lipnja se na ovom obiteljskom gospodarstvu može unajmiti i njihov prekrasan prostor, za razne zabave, proslave, fešte, rođendane.

 

Uljara Farmer bavi se proizvodnjom bučinog ulja, a njihova ulja možete pronaći u trgovinama širom Hrvatske, a u ponudi imaju sve vrsta bučinog ulja. Njhovo imanje jedno je od najljepših u Zbelavi, s prepoznatljivom kućom, bolje rečeno kurijom.

U pozadini se nalazi veliki dvorišni prostor, na čak 8 tisuća kvadrata, u kojem je i prostor uljare.

Dvorišni prostor krasi i prekrasna sjenica, prostor u kojem se može uživati i odmoriti, a uz njega je roštilj i krušna peć. Tu je i veliki travnjak, prilagođen i za one najmanje, bez ikakvog prometa, gužve, buke, galame.

Prostor se odnedavno može iznajmiti za sve vrste zabava, po principu 'ključ u ruke', sa svime što nudi. Zabave i druženja se mogu odvijati i u unutrašnjem i u vanjskom prostoru.

Svi koji iznajme prostor, na korištenje imaju i vanjski roštilj i ražanj, a tu je i krušna peć, za one koji se žele okušati u pizzama ili pekama.

Odlična stvar je da uljara ima i svoj veliki parking, na kojem se može uparkirati i do 20 automobila.

Svi koji žele iznajmiti ovaj prostor ili žele saznati više informacija, mogu to učiniti putem telefona 098 632 22 99 e-maila [email protected], a možete iz kontaktirati i putem Facebook stranice.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video