Promo

AUTOMOBIL LONČAR

Novi PEUGEOT e-208 i Novi PEUGEOT e-2008 – Spremni za električnu revoluciju – Futuristic & Young

Novi PEUGEOT e-208 i Novi PEUGEOT e-2008 – Spremni za električnu revoluciju – Futuristic & Young
PR foto

Iskoristite mjere poticaja za električna vozila u 2020 uz peugeot e-208 i peugeot e-2008

S obzirom da je za kraj lipnja najavljena  „Mjera poticaja električnih vozila za 2020 godinu“ iz Fonda zaštite okoliša i energetske učinkovitosti, Automobil Lončar sa svoja dva velika aduta, PEUGEOT e-208 i PEUGEOTe-2008, poticanu kupovinu električnih vozila, dočekuje više nego spreman.

Prijava na natječaj će biti „on-line“, a predviđena sredstva (po vozilu) će biti u okviru traženih

 • EV (100% električna vozila):  70 000 kn

U Automobilu Lončar su spremni i svi zainteresirani za kupnju PEUGEOT e-208 ili PEUGEOTA e-2008 mogu se slobodno javiti u prodajni salon u Varaždinu, Gospodarska 29c ili na telefon 042 24 22 22, a naši stručni prodajni savjetnici pomoći kod same prijave Fondu za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti.Nova generacija Peugeot e-208 i e-2008, koja se savršeno uklapaju u strategiju marke prelaska u više tržišne segmente i na tržište električnih automobila, prepoznatljive su po svojem inovativnom dizajnu koji sa sobom donosi mladenački duh i energiju, ali i novu mobilnost.

SNAGA IZBORA

Novi Peugeot e-208 i e-2008

Novi PEUGEOT e-208 i e-2008 nude tri načina vožnje:

 1. eco: optimizacija dometa,
 2. normal: optimalna udobnost za svakodnevnu uporabu,
 3. sport: prednost se daje performansama i osjećajima, najveća snaga i okretni moment (0 do 100 km/h u 8,1 s).

Dostupna su i dva načina kočenja na ručici mjenjača s prilagođenim načinima punjenja baterije energijom kočenja:

 • umjereno: za osjećaj sličan onomu kod vozila opremljenog motorom s unutarnjim izgaranjem, 
 • povećano: za kontrolirano usporavanje.

Novi PEUGEOT e-208 i e-2008 imaju najbolju toplinsku udobnost u odnosu na konkurenciju zahvaljujući:

 • grijaču velike snage (11 kW) koji se napaja visokonaponskom baterijom,
 • toplinskoj pumpi i automatskoj regulaciji temperature u kabini koje pružaju istu razinu udobnosti kao i kod vozila opremljenih motorom s unutarnjim izgaranjem. Domet je sačuvan zahvaljujući boljoj energetskoj učinkovitosti u odnosu na klimatizacijski uređaj ili tradicionalno grijanje,
 • grijana sjedala (ovisno o izvedbi),
 • prethodno programiranje temperature na dodirnom zaslonu ili na daljinu preko aplikacije MyPeugeot® na pametnom telefonu. Uz udobnost, tom se funkcijom može optimizirati domet (brže približavanje zadanoj temperaturi tijekom faza pokretanja) i brže postići optimalna temperatura rada baterije.

Prostranost i obujam prtljažnika jednaki su verziji opremljenoj motorom s unutarnjim izgaranjem, a baterije su raspoređene ispod podnice novog modela PEUGEOT 208 i 2008.

Zahvaljujući umijeću marke PEUGEOT, usavršen je ovjes nove verzije PEUGEOT e-208 i e-2008 na kojem su upotrijebljena posebna tehnološka rješenja (optimalna raspodjela mase). To omogućuje da se postignu vozne osobine koje se mogu usporediti s verzijama novog modela PEUGEOT 208 i 2008 opremljenima motorom s unutarnjim izgaranjem.

Novi PEUGEOT e-208 i e-2008 opremljen je baterijom velikog kapaciteta od 50 kWh koja omogućuje da se dosegne domet do 340 km za e-208 i 310 km za e-2008 prema postupku homologacije WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures) i 450 km za e-208 i 420 km za e-2008 prema normi NEDC (New European Driving Cycle). Toplinska regulacija baterije, cirkuliranjem tekućine omogućuje brzo punjenje, optimirani domet i dulji vijek trajanja. Garancija te baterije je 8 godina ili 160 000 km za 70 % kapaciteta punjenja.

Načini punjenja fleksibilni su i prilagođavaju se svakoj svakodnevnoj situaciji. Dostupna su tri načina punjenja:

 • standardnim ili pojačanim utikačem Green Up™  koji dolazi s kablom za punjenje, za potpuno punjenje u 16 sati
 • uređajem Wall Box: omogućuje potpuno punjenje u 5:15 sati kroz trofazni priključak (11 kW) ili u 8 sati kroz jednofazni priključak (7,4 kW),
 • javnim terminalom: toplinska regulacija baterije omogućuje upotrebu punjača od 100 kW te se vozilo može napuniti za 80 % u 30 min.

Novi PEUGEOT e-208 i e-2008 nude odgođeno punjenje koje se može programirati na zaslonu navigacijskog sustava ili u aplikaciji MyPeugeot® na pametnom telefonu. Taj sustav omogućuje i da se započne ili zaustavi punjenje u bilo kojem trenutku te da se provjeri razina napunjenosti.Kako bi pomogla svojim kupcima u energetskoj tranziciji, marka PEUGEOT lansirala je novu gamu usluga temeljenu na tri stupa zajedno s prodajom nove verzije PEUGEOT e-208:

 • Easy-Charge ili kako olakšati našim kupcima pristup različitim rješenjima za punjenje
 • ponuda rješenja za punjenje kod kuće ili u uredu putem velike ponude materijala (jači utikač, Wallbox, Smart Wallbox…), dijagnostike za procjenu električne instalacije koju treba provesti i najboljeg rješenja za punjenje, kao i konačne instalacije, 
 • ponuda za javno punjenje uslugom Free2Move Services, uključujući karticu za punjenje koja omogućuje pristup mreži više od 85 000 terminala u Europi: prethodni odabir terminala ovisno o udaljenosti, brzini i cijeni punjenja. Navigacijski sustav vodi vozilo prema odabranom terminalu.
 • Easy-Move ili kako osigurati mobilnost našim kupcima u svim okolnostima:
 • Trip planner: alat kojim se planiraju i organiziraju dugačka putovanja putem usluge Free2Move Services; predlaganje najboljih ruta uzimajući u obzir preostali domet i lokaciju terminala za punjenje na ruti. Slanje rute u navigacijski sustav omogućuje da se ta ruta ponovno pronađe u sustavu,
  • Mobility Pass: povećana i osigurana mobilnost zahvaljujući propusnici uključenoj u najam vozila koja omogućuje da je u bilo kojem trenutku dostupno vozilo za najam ovisno o potrebama kupca,
  • E-coaching: alat u aplikaciji MyPeugeot koji omogućuje dobivanje savjeta kako bi se optimirali vožnja i domet novih verzija e-208 i e-2008
 • Serenity ili kako umiriti naše kupce u njihovu procesu otkrivanja i omogućiti im da uživaju u svojem vozilu posve bezbrižno:
 • novi simulatori i digitalna vožnja za pomoć u otkrivanju mogućnosti električnog vozila na internetskim stranicama marke PEUGEOT,
 • prilagođeni ugovori o uslugama i pomoć na cesti, koji se mogu uključiti u jedan financijski obrok kako bi kupac potpuno bezbrižno mogao koristiti svoje vozilo,
 • potvrda o kapacitetu baterije, kako bi se olakšala preprodaja vozila, pri čemu se jamči razina kapaciteta baterije vozila.

Novi PEUGEOT e-208 nudi jasan pristup novoj mobilnosti uz slobodu kretanja po gradu čak i u zelenim zonama s ograničenim prometom.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.