Promo

Pipi

Pronašli smo najkrcatiju plažu u Hrvatskoj, nikad nije bila bliža Varaždinu!

Pronašli smo najkrcatiju plažu u Hrvatskoj, nikad nije bila bliža Varaždinu!
PR foto

Posljednjih tjedana moglo se čuti da je ljeto 2020. otkazano i da je pametnije distancirati se od gužvovitih plaža nego na njima držat distancu, ali upravo su se pojavile ekskluzivne informacije o najkrcatijoj plaži sezone na Jadranu na kojoj su apsolutno svi zaštićeni od bilo kakve opasnosti!

Naime, kultni dalmatinski brend Pipi nije mogao prihvatiti da itko u Hrvatskoj bude uskraćen za more, pijesak i zvukove plaže i odlučio je da ljeto 2020. uopće nije dovedeno u pitanje! Ako pitate Pipi, lito je tamo di si ti i nije bitno mrsi li ti kosu morski povjetarac ili ventilator, toćaš li noge u moru ili lavoru i sunčaš li se na plaži ili na balkonu.

Pipi se pobrinuo za sve kojima ovog ljeta Dalmacija ipak malo previše nedostaje pretvorivši cijelu Hrvatsku u ogromnu pješčanu plažu! Već je skoro 1000 ljudi ostavilo svoj ručnik na Pipi plaži i bezbrižno uživa u čarima ljeta. Ako hoćeš i ti biti dio trenutno najjačeg turističkog odredišta, samo klikni ovdje i zauzmi svoje mjesto na plaži, a uz malo sreće Pipi će ti omogućiti da dobiješ esencijalni #bolimePipi Lito 2020 paket aranžman koji će ti nadoknaditi one jadranske gušte za sva osjetila.

Svi koji su ostavili svoj ručnik na Pipi plaži svakog tjedna mogu osvojiti paket koji sadrži baš sve da bi se osjećali kao u Dalmaciji. Iz Pipija tvrde da je upravo ovaj paket nešto najbliže teleportaciji s kontinenta na obalu. Sve što treba učiniti je pratiti upute, a morska sol, pekmez za sunčanje, pijesak s plaže i ostali sastojci učinit će da nećete znati jeste li u Varaždinu, Novom Marofu, Murskom Središću ili na Rabu, u Primoštenu ili Makarskoj.

Zato nema brige. Očito je ove godine lito tamo di si ti. I boli te Pipi.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video