Promo

ATKIVNA JESEN

PRIJAVE U TTS-u krenuli upisi u nove programe, nudi se pregršt mogućnosti

PRIJAVE U TTS-u krenuli upisi u nove programe, nudi se pregršt mogućnosti
TTS centar

Aktivna jesen i sezona vježbanja započela je u TTS centru Varaždin, a krenuli su upisi u sve grupne programe - Skinny kile, Pilates, Trbuh-guza-noge, Fit Body.

U TTS Sport centru Varaždin je s 31.8. krenula nova sezona, što znači da su se vratili grupni programi - Skinny kile, Pilates, Trbuh-guza-noge, Fit Body.

Crossfit Varaždin u standarnom ritmu nastavlja i nakon ljeta.

Skinny kile grupa je krenula s novim prijavama te starta s treninzima 31.8.! Do sada se pokazao kao jedan od najkvalitetnijih programa za mršavljenje u regiji, a kao takav je jedinstven grupni program u regiji.

Nisu zaboravili niti na najmlađe, te su otvorili upise i za Dječju školu sporta Lumen koja je namijenjena za djecu od 4 do 9 godina.

Uz sve to, Maraschino Craft bar ima preuređenu terasu te sada možete uživati u pravom vrtnom ugođaju!

Centar je, također, intenzivno krenuo u razvijanje medicinskog dijela, Pro Active Medi centar, u sklopu kojeg rade vrhunski kineziterapeuti.

U ponudi imaju kineziterapiju, dio fizikalne terapije koja se bavi primjenom pokreta u svrhu liječenja, kao i različite vrste masaže iz kojih valja izdvojiti MFT (manipulativnu fasetnu terapiju) čiji je cilj kroz “izravnavanje” kralježnice, točnije fasetnih zglobova, otkloniti pritisak i omogućiti da živac kvalitetno prenosi informacije od leđne moždine prema tkivu i natrag te tako potaknuti prirodniji sistem regeneracije tkiva.

Također, u Active Pro Medi centru nalazi se i jedan od najmodernijih uređaja za dijagnostiku i rehabilitaciju lokomotornog sustava, izokinetički dinamometar - Humac Norm Cybex.

Ako im se želite priključiti ili imate bilo kakvo pitanje, nazovite recepciju centra na broj 042 490 850 ili se javite na e-mail [email protected]!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video