Promo

MASKE, GUME ZA MASKE I VIZIRE

FILEX TEKSTIL Uz bogat asortiman i odlične cijene, Filex nudi jesenske pogodnosti

FILEX TEKSTIL Uz bogat asortiman i odlične cijene, Filex nudi jesenske pogodnosti
PR Fotografija

Sa strasti i ljubavi prema poslu Filex trgovine bave se prodajom tekstila u metraži više od 20 godina

Na lokacijama u Čakovcu, na adresi Uska bb i Varaždinu, Zagrebačka ul. 3, uz dosadašnje pogodnosti Filex trgovine pripremaju i jesensku akcijska prodaju. Iz asortimana se ističu aktualne potrepštine poput maski od raznovrsnih tkanina i uzoraka po cijeni od 8 kuna, zatim gumice za maske 7 i 15 milimetara, kao i gume za vizire od 2,5 kuna po komadu!
Uz ukupno više od 5.000 artikala, također se izdvaja ponuda za štofove od 29 kuna po metru te zavjesa već od 49 kuna. Naravno, u Filex trgovinama možete nabaviti već gotove zavjese ili izabrati željeni materijal i uzorak te naručiti šivanje.

Po mjeri od damasta i drugih kvalitetnih tekstilnih materijala nude izradu stolnjaka, nadstolnjaka, ubrusa, plahti, jastučnica, navlaka za stolce, zavjese, dekore, svjetlo-nepropusne dekore i slično. Također nude idejna i praktična rješenja, dolaze na izmjere i šivaju po mjeri.Na već spomenutim lokacijama možete pogledati cjelokupnu ponudu koja vas čeka i vlastitim očima uvjeriti u kvalitetu materijala, a do onda proučite asortiman na njihovoj internet stranici:

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video