Promo

Baseball bar – više od običnog kafića

Proširena terasa i nova ponuda koktela od ovog ljeta dodatni adut Baseballa

Proširena terasa i nova ponuda koktela od ovog ljeta dodatni adut Baseballa
Baseball bar

Posjetite jedinstveni Baseball bar već danas, na 'gledanju tekme' uz akcijske cijene piva, a za vikend se možete opustiti i uz acoustic svirku.

Jedan od najoriginalnijih kafića u Varaždinu zasigurno je Baseball bar. On je to po svojem dizajnu i uređenju, opremljenosti kafića, ponudi pića, kao i ponudi dodatnih programa.

Posebnost kafića jest i dječje igralište u neposrednoj blizini, kao i zelenilo koje ga okružuje.

Baseball bar je smješten u Filićevoj, ali je mnogo više od kvartovskog kafića. Mjesto je to gdje dolaze rado svi, počev od onih koji žele probati odličnu kavu ili bilo kakvo drugo osvježenje. Kafić je lagano dostupan i automobilom.

Proširena terasa Baseballa

Poseban adut Baseball bara je njihova terasa, a glavna novost je da je ona od ove godine i dodatno proširena. Terasa je rashlađena, opremljena i prskalicama, što u ljetno doba posebno dobro dođe.

Terasa je u neposrednoj blizini dječjeg igrališta, a tu je i široka ponuda ledenih čajeva, limunada, te drugih sličnih napitaka. Sve to, čini Baseball i popularnim obiteljskim kafićem.

Više od običnog kafića

Još jedna novost, važna za osvježenje i opuštanje jest i ta da su po novome u ponudi i razni kokteli.

U Baseballu su gostima na raspolaganju i tableti, a može se plaćati i bitcoinima, po čemu je također poseban.

U utorak 'repka', za vikend svirka

Redovno se u lokalu prate i utakmice, što često prate i razne nagradne igre i popularne cijene pića. Već u utorak će se pratiti 'Vatreni' u Ligi nacija, protiv Francuske. Za vrijeme svake utakmice Lige nacija točena piva po promo cijeni.

Već za vikend i novi nastup, live acoustic svirka. Na terasi Baseball bara 12. rujna, od 20:30 nastupa Nika, koja je ovog ljeta bila dio ekipe BB-a, a na njezinom repertoaru naći će se brojne obrade dobrog starog rocka.

Osim klasićne 'kafić-ponude' u Baseball Baru se održavaju i stand-up komedije, a redovito analiziraju kako nadograditi svoju ponudu. 

Odnedavno je u ponudi i mogućnost organizacije raznih događaja, poput dječjih rođendana, raznih sastanaka, privatnih zabava i sličnih evenata, po potrebi i u zasebnom prostoru.

Sve novosti o ovom popularnom kafiću, možete pratiti na njihovoj Facebook stranici, a još bolje da se o novostima uvjerite iz prve ruke, po 'starinski', dolaskom u Baseball bar, u Filićevu ulicu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video