Promo

MEGATON NAVIGATOR

ZANIMLJIVA IGRA Radio Megaton ovo ljeto navigirao do nagrada

ZANIMLJIVA IGRA Radio Megaton ovo ljeto navigirao do nagrada
Radio Megaton

 

Radio Megaton uvijek iznenađuje svoje slušatelje novim projektima, emisijama i zanimljivim programskim sadržajima. U proteklom ljetnom razdoblju osmišljena je zanimljiva igra pod nazivom Megaton navigator

Na odabranim lokacijama u Varaždinskoj ili Međimurskoj županiji radijska ekipa je postavljala omotnice s nagradnim KOD-om na različitim mjestima, a nalazniku je osigurala osvajanje vrijedne nagrade. Svaki tjedan nova lokacija, novi KOD i nova nagrada.

Omotnicu je trebalo pronaći do točno određenog vrremena, pročitati priložene upute i javiti se na priloženi broj telefona i izreći nagradni KOD čime osvaja vrijednu nagradu pokrovitelja.

U eteru Radija Megaton slušateljima se pomagalo svakodnevno s novim informacijama i navigiranjem čime se povećavala i vjerojatnost otkrivanja skrivene lokacije. Slušatelji su sami, pozivima u eter sužavali malo-pomalo lokaciju i na taj način bili navigirani do nagrade.

Radio navigator realiziralo se u osam tjednih ciklusa od 5. srpnja do 29. kolovoza. Slušatelje se navigiralo na sljedeće lokacije: Aboretum Opeka u Vinici, Izletište Lužec kod Novog Marofa, Arheološki park Aquae Iasae u Varaždinskim Tolicama, kapelica u Šijancu, Trakošćanska park šuma s jezerom, Perivoj Zrinski-Stari grad Zrinski u Čakovcu, Trgovački centar Lumini u Knegincu, Otok mladosti u Ludbregu.

Željka Vrabec iz Selca Križovljanskih osvojila je poklon paket za buduću mamu i bebu u vrijednosti 550 kuna pokrovitelja Dječjeg centra Magro, Sabina Toplak iz Njemačke osvojila je konzumaciju jela i pića u vrijednosti 500 kuna u Restoranu Varaždinbreg, Martina Liber iz Varaždinskih Toplica osvojila je moderni luster u vrijednosti preko 520 kuna pokrovitelja Meteor trgovine, Martina Šantek iz Nedeljanca poklon paket Radija Megaton u vrijednosti većoj od 600 kuna, Renato Vugrinec iz Ludbrega poklon bon za robu po izboru u Kitro Megamarketima u vrijednosti 700 kuna, Nikola Kovač iz Vularije nagradu Podruma Štrigova – robu po izboru u vrijednosti 500 kuna, Karla Komesa iz Hrašćice nagradio je Trgovački centar Lumini bonom za kupnju u vrijednosti 500 kuna, a Ivana Bedeković iz Svetog Đurđa, osvojila je poklon bon u iznosu 500 kuna za kupovinu naočala u Mibo lens optici.

- I ubuduće, Radio Megaton će raznim nagradnim igrama nagrađivati slušatelje vrijednim nagradama, a već sad možemo najaviti zanimljive nagrade koje ćemo dijeliti povodom rođendana Radija Megaton 3. listopada - poručuju iz Radija Megaton.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video