Promo

KAUFLAND ŠKOLA VIP

Kaufland ponovno donira voće i povrće za svježu školsku godinu

Kaufland ponovno donira voće i povrće za svježu školsku godinu

Kaufland će tijekom školske godine 2020./2021. kroz ovaj projekt donirati oko 140 tona svježeg voća i povrća, a do kraja školske godine 2020./2021., Kauflandova svježa donacija školarcima će doseći gotovo 500 tona

Već četvrtu godinu za redom Kaufland uspješno nastavlja s projektom „Kaufland škola ViP“ koji ove školske godine obuhvaća više od 19.000 učenika diljem cijele Hrvatske

S ciljem jačanja svijesti o potrebi zdrave prehrane i njenom utjecaju na zdravlje djece Kaufland je još 2017. godine pokrenuo društveno odgovoran projekt Kaufland škola voća i povrća. Ovim projektom Kaufland djeci u osnovnim školama svaki tjedan od početka do kraja školske godine donira svježe voće i povrće.

Kroz prošlu školsku godinu Kaufland je ostvario suradnju s čak 39 javnih osnovnih škola u Hrvatskoj – po jedna partnerska škola ViP za svaku Kauflandovu poslovnicu. Ove godine Kauflandove poslovnice nastavljaju donirati prošlogodišnje škole ViP i tako će učenicima osigurati dodatni zdrav obrok u školama.

Jedna od 39 partnerskih škola je i zagrebačka OŠ Ive Andrića čiji su đaci dobro informirani o hrani koju konzumiraju zahvaljujući između ostalih i ravnateljici Dubravki Miklec. „Iako djeca već u vrtiću razvijaju dobre navike što se tiče hrane, projekti poput „Kaufland škole voća i povrća“ uvelike dodatno olakšavaju i školama i roditeljima, ali i samim školarcima, da tu dobru naviku dalje njeguju. Kauflandov projekt nam omogućava da im pružamo zdrav i svjež dodatni obrok svaki dan, cijele školske godine“, kazala je ravnateljica povodom preuzimanja prve ovogodišnje zdrave donacije.

Kaufland će tijekom školske godine 2020./2021. kroz ovaj projekt donirati oko 140 tona svježeg voća i povrća, a do kraja školske godine 2020./2021., Kauflandova svježa donacija školarcima će doseći gotovo 500 tona!

„Nije dovoljno samo govoriti o zdravoj prehrani, nego je potrebno to svakodnevno i živjeti. Kako bismo to omogućili djeci, već četvrtu godinu zaredom provodimo projekt „Kaufland škola ViP“ s kojim djeci u osnovnim školama želimo pomoći da steknu zdrave navike, i to ne samo govoreći o voću i povrću, već stavljajući im zdrave proizvode direktno na stol, i to svakog tjedna, kroz cijelu godinu. Drago nam je što smo tako u samo jednoj godini uspjeli preko 19.000 osnovnoškolaca potaknuti na zdravije navike i veselimo se nastavku ove lijepe priče“, pojasnila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikaciju u Kauflandu.

Lista ovogodišnjih Kaufland škola voća i povrća, kao i ostali detalji o projektu, nalaze se na www.kaufland.hr/skolavip.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video