Promo

makedonski kantautor

Gitaristički virtuoz Vlatko Stefanovski 2. listopada koncertom otvara Varaždinfest

Gitaristički virtuoz Vlatko Stefanovski 2. listopada koncertom otvara Varaždinfest
Srecko Niketic/Pixsell

Koncert će se održati kod Vile Bedeković, ulaznice su u prodaji, a broj im je ograničen.

Varaždinfest je manifestacija koja će se održati tijekom sljedećih mjeseci, a na njoj će nastupiti renomirani hrvatski i regionalni izvođači.

Tako će Varaždinfest otvoriti makedonski kantautor i gitaristički virtuoz Vlatko Stefanovski. Koncert će se održati u petak, 2. listopada, na pozornici kod Vile Bedeković u Varaždinu.

Stefanovski je prije dvije godine, nakon dugih priprema, objavio album 'Mother Tongue'. Njime je na specifičan i univerzalan način predstavio svu ljepotu izvorne makedonske glazbe.

Makedonski glazbenik na koncertima je sam na pozornici, sa svoje tri gitare i looperom kojima proizvodi široku lepezu zvukova. Sudeći po reakcijama publike to zaista radi na fantastičan način.

Ljeto iza nas Stefanovski je i u ovim uvjetima bio vrlo aktivan. Svirao je nekoliko zapaženih koncerata diljem Hrvatske – od Zagreba i Splita pa do Brijuna, Opatije i Šibenika. Sada u jesenskom tonu dolazi u Varaždin gdje će ga dočekati predivan ambijent Vile Bedeković i posjetitelja koji će doći na koncert.

Nastup počinje u 20 sati, a bit će organiziran u skladu s epidemiološkim preporukama. Ulaznice su dostupne od srijede, 23. rujna, putem sustava Ticketshop, a broj im je ograničen.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video