Promo

'PROMIJENITE SVOJ ŽIVOT'

PRIJAVE U TIJEKU Otvara se još jedna Skinny Kile grupa u TTS-u

PRIJAVE U TIJEKU Otvara se još jedna Skinny Kile grupa u TTS-u

Zbog velikog interesa i nakon završetka prijava TTS Sport centar Varaždin odlučio je otvoriti još jednu Skinny Kile grupu koja bi s treninzima trebala početi 2.11.

Kakva je to grupa?

Skinny kile je grupa koja postoji od 2016. godine, namijenjena osobama koje se bore sa viškom kilograma, a cilj je promijeniti loše svakodnevne navike i stil života. Uz treninge, prisutna je mentalna podrška svim članovima u borbi sa kilogramima te se uz postepeno uvođenje u sam trening, veliki fokus stavlja na promjene u prehrani.

Vježbanje nije jedini alat u borbi s viškom kilograma, već je potreban cjelokupni paket.  Pravilnom prehranom, pravilnim odabirom i kombinacijom zdravih namirnica, uz dodatak tjelesne aktivnosti, postižu se lijepi rezultati.

Zato ova grupa postoji i nudi ono što vam treba:

  • Pravilnu prehranu
  • Kontinuirani i prilagođeni plan treninga
  • Mjerenje i praćenje na Tanita vagi
  • Viber grupa podrške
  • Svakodnevno kretanje, šetnje i brzo hodanje

Ove godine formirali su dvije grupe:

SKINNY KILE HEALTH – za osobe kojima prekomjerna težina utječe na zdravlje (visok krvni tlak, dijabetes, visoki BMI).

SKINNY KILE ACTIVE – za osobe koje su aktivne s kojim kilogramom viška, ali im nedostaje ono nešto kako bi ostvarile rezultat koji žele.

- Prijave su ograničene, zato, ako smatrate da je tako nešto idealno za vas, NAPRAVITE BRZU I PAMETNU ODLUKA - PRIJAVITE SE na slijedeći mail: [email protected] sa slijedećim podacima: ime, prezime, dob, visina i težina - poručuju iz TTS-a. 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video