Promo

VJEŽBAJTE I MRŠAVITE ZDRAVO

TTS SPORT CENTAR Na zdrav način povećajte kvalitetu svog života uz Skinny kile grupu!

TTS SPORT CENTAR Na zdrav način povećajte kvalitetu svog života uz Skinny kile grupu!
TTS centar

Već petu godinu u TTS-u djeluje grupa Skinny kile, a ove godine fomirali su i dvije grupe, da se prilagode potrebama korisnika. Prijave za nove grupe su upravo u tijeku.

Kakva je to grupa?

Skinny kile je grupa koja postoji od 2016. godine, namijenjena osobama koje se bore sa viškom kilograma, a cilj je promijeniti loše svakodnevne navike i stil života. Uz treninge, prisutna je mentalna podrška svim članovima u borbi sa kilogramima te se uz postepeno uvođenje u sam trening, veliki fokus stavlja na promjene u prehrani.

Vježbanje nije jedini alat u borbi s viškom kilograma, već je potreban cjelokupni paket.  Pravilnom prehranom, pravilnim odabirom i kombinacijom zdravih namirnica, uz dodatak tjelesne aktivnosti, postižu se lijepi rezultati.

Zato ova grupa postoji i nudi ono što vam treba:

  • Pravilnu prehranu
  • Kontinuirani i prilagođeni plan treninga
  • Mjerenje i praćenje na Tanita vagi
  • Viber grupa podrške
  • Svakodnevno kretanje, šetnje i brzo hodanje

Ove godine formirane su dvije grupe:

Skinny kille Health – za osobe kojima prekomjerna težina utječe na zdravlje (visok krvni tlak, dijabetes, visoki BMI).

Skinny kile Acrive – za osobe koje su aktivne s kojim kilogramom viška, ali im nedostaje ono nešto kako bi ostvarile rezultat koji žele.

- Prijave su ograničene, zato, ako smatrate da je tako nešto idealno za vas, napravite brzu i pametnu odluku i prijavite se - poručuju iz TTS-a.

Prijave su moguće na sljedeći mail: [email protected] sa podacima - ime, prezime, dob, visina i težina ili pozivom na broj 042 490 850!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video