Promo

sinonim za kvalitetu usluge i pouzdanost

AC GROUP Krizni stožer za vaš automobil (i puno više od toga)

AC GROUP Krizni stožer za vaš automobil (i puno više od toga)
AC GROUP

AC Group iz Ulice braće Krajanski 22 (bivša Vilka Novaka) je ''ONE-STOP-SHOP'' za vaš automobil, ali i puno više od toga.

Poduzeće AC GROUP prošle je godine otvorilo suvremeni autoservis i dijagnostički centar u Varaždinu, specijaliziran za popravak i održavanje svih osobnih i lakih teretnih motornih vozila, a u ovom kratkom periodu postalo je sinonim za kvalitetu usluge, pouzdanost, garanciju i stručnost. 

Da bi vam pobliže objasnili čime se ova tako mala, a zapravo velika tvrtka bavi, najbolje je da krenemo po djelatnostima.

AUTOSERVIS

Vrijeme zamjene guma je tu, a u tvrtki AC GRUPU imaju sve što vašem automobilu treba; savjetovanje, usluga demontaže i montaže guma, balansiranje (najnoviji suvremeni laserski uređaj za balansiranje), izrada 3D geometrije kotača, detaljna provjera i prodaja (guma i aluminijskih felgi). U slučaju da nemate prostora za čuvanje vaših guma, tu je i njihova najnovija usluga, Hotel za gume.

- Kako živimo u izazovnim vremenima, napravili smo korak dalje pa u našoj ponudi nudimo i dezinfekciju ozonom za vaš automobil jer smo svjesni da postoji velik broj vozača koji se brinu za zdravlje sebe i svojih najmilih, te u toj borbi nudimo novu vrstu usluge u našem servisu – poručuju iz ove uspješne varaždinske tvrtke.

Posjeduju i najnoviji uređaj uz pomoć kojeg vrše dezinfekcijski tretman putničke kabine OZONOM. Osim što će vas osloboditi samo neugodnog mirisa, tim tretmanom će se uništiti i grinje koje su se nastanile u vašem vozilu, a uništit će i tisuće raznih bakterija, virusa, gljivica te plijesni i tako sačuvati vaše zdravlje.

Vrijedi izdvojiti originalnu dijagnostičku opremu za vozila VAG grupacije (Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, Bentley, Porsche, Buggati, Lamborghini) i vozila PSA grupacije (Peugeot, Citroen, DS Auto). Isto tako su opremljeni originalnom dijagnostičkom opremom za Mercedes, Smart, Maybach i BAIC Motor (sustav Xentry) i BMW, Mini Cooper i Rolls Royce (sustav Ista i Inpa) vozila, te ostalim dijagnostičkim uređajima, poput renomiranog proizvođača u svijetu automobilizma Bosch (KTS serije) te Launch, Delphi, Würth dijagnostičkim uređajima i alatima u svakodnevnim izazovima za točnu, brzu i preciznu dijagnostiku u otklonu kvarova.

Naravno tu su i njihove već svima poznate usluge; čišćenje DPF filtera, dekarbonizacija motora, izmjena spojki i kvačila, ispitivanje i ultrazvučno čišćenje injektora i još mnogo, mnogo toga, što možete provjeriti na linku www.ac-group.hr/autocentar/ ili na naš broj 042 / 731052

PRODAJA

Uz prodaju rabljenih automobila, u ponudi imaju i široku paletu auto dijelova i dodatne opreme za vozila te su specijalizirani za auto kozmetiku (SONAX) i maloprodaju WÜRTH asortimana.

Dodatno smo se orijentirali na prodaju novih i rabljenih viličara, a trenutnu ponudu možete provjeriti na sljedećem linku dok se za detaljnije informacije javite na mail [email protected] ili na broj 099/4773888.

Prije nekoliko dana predstavili su i prodaju vrhunskih pištolja za lakiranje renomirane tvrtke Dürr. Detaljan opis možete naći na sljedećem linku.

Za sve upite i informacije javite se na mail [email protected] ili na broj 099/4773886.

Novitet u prodaji je i prodaja zaštitne radne odjeće i opreme. 

INDUSTRIJSKA MONTAŽA

Danas tvrtka AC Group zapošljava stručnjake različitih tehničkih profila iz područja industrijskog programiranja, elektrotehnike, mehanike, mehatronike, strojarstva, osobito pneumatike i hidraulike. Njegovanjem dobrih partnerskih odnosa s nekima od lidera u automobilskoj i pratećoj industriji, AC Group izrasta u stabilnog i pouzdanog partnera čiji su zaposlenici prisutni u tvornicama i gradilištima najvećih europskih proizvođača.

- Naš sav ''know how'' usmjerili smo u ono osnovno, a to je zapošljavanje i edukacija kvalitetnog, iskusnog i biranog kadra. Danas su naši zaposlenici spremni na sve moguće zadatke, lokacije ili gradilišta, jer radili smo i radimo po cijeloj Europi i svijetu. Stručnost, pedantnost, odgovornost i poštovanje struke – temelj je našeg radnika, temelj je naše kompanije – s ponosom ističu u AC GROUP.

Konstantno su u potrazi za novim radnim kadrom, a trenutnu ponudu radnih mjesta možete provjeriti na www.ac-group.hr/karijera/ ili direktnom prijavom na sljedećm linku.  

KONTAKTI

Sve ovo je tek dio onoga što vam AC Group nudi i što u budućnosti sprema. Prate sve svjetske trendove iz autoindustrije, a njihovi djelatnici su zaista njihova snaga, jer su im edukacija i usavršavanje na prvom mjestu liste prioriteta.

Uvijek su spremni na suradnju, razgovor ili savjet, a možete ih pronaći na adresi Ulica braće Krajanski 22 (bivša Vilka Novaka – pokraj carine); broj telefona servisa je 042/731-052 (mail: [email protected]); broj telefona odjela ljudskih potencijala – 042/716-038 (mail: [email protected])

Tu je i naša web stranica www.ac-group.hr, Facebook, Instagram i LinkedIn profil.

Posjetite nas, lajkajte nas, pratite nas – i vidimo se u AC Group stožeru!

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video