Promo

za 'izravnavanje' kralježaka i poticanje cirkulacije

TTS CENTAR Bole vas leđa? Primijetili ste da ne stojite uspravno? Isprobajte MFT!

TTS CENTAR Bole vas leđa? Primijetili ste da ne stojite uspravno? Isprobajte MFT!
TTS Sport centar

Manipulativna fasetna terapija (MFT) uz običajene učinke masaže postie povećanje cirkulacije i detoksikacije stanica.

U svijetu danas postoji veliki broj masaža i terapija, a jedna od njih je i Manipulativna fasetna terapija (MFT). Ovu terapiju je utemeljio Dominic Tešić, iskusni terapeut japanske tradicionalne medicine.

MFT za glavni cilj ima poboljšati kvalitetu života vezano za koštano-mišićni sustav, preciznije kralježnice i zglobova na kralješcima.

Zamisao je kroz 'izravnavanje' kralježnice, točnije fasetnih zglobova, otkloniti pritisak i omogućiti da živac kvalitetno prenosi informacije od leđne moždine prema tkivu i natrag te tako potaknuti prirodniji sistem regeneracije tkiva.

Da bi se to postiglo, oko kralježaka se, preko kože pacijenta, rade točno određeni pokreti rukama i tim se zahvatima na kralješke vrši pritisak.

Osim što se, uz uobičajene učinke masaže, postiže povećavanje cirkulacije i detoksikacije stanica, dolazi do osjećaja ugode i opuštenosti mišića.

Zbog manipulativne komponente ove masaže dolazi do izravnavanja samih kralježaka. Kralježnica je stup našeg života, između kralježaka izlaze korijeni kranijalnih živaca, koji idu u svaki dio našeg organizma.

Ukoliko živcima omogućimo da neprekidno prenose informacije prema stanici i od stanice natrag, naš organizam će moći odrađivati sve potrebne procese.

Za sve informacije posjetite sljedeću stranicu: http://pro-active.com.hr/manipulativna-fasetna-terapija/ ili nazovite na broj 042 490 850.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video