Promo

sve na jednom mjestu

'SALON UNUTARNJIH VRATA ' K-Solutions otvorio salon u Varaždinu – sve o vratima, dovratnicima i kvakama

'SALON UNUTARNJIH VRATA ' K-Solutions otvorio salon u Varaždinu – sve o vratima, dovratnicima i kvakama

Tvrtka K-Solutions d.o.o. otvorila je novi salon u Varaždinu, gdje su na jednom mjestu izložena unutarnja vrata grupacije Arbonia, jedne od vodećih europskih proizvođača, u segmentu unutarnjih vrata.

Najbolja unutarnja vrata njemačkog proizvođača Garant i poljskog proizvođača Invado, moguće je vidjeti u salonu, kao i sav dodatni program vezan uz unutarnja vrata, a kod odabira i savjetovanja pomažu vam vrhunskih savjetnici.

Tvrtke Garant i Invado spadaju među vodeće u segmentu unutarnjih vrata na globalnoj sceni. U Hrvatskoj je Garant prisutan već od 2018. godine, Invado od svibnja 2020. godine, a prodajnu mrežu drže hrvatske kompanije, kao generalni zastupnici brenda.

Osigurana podrška, isporuka i montaža

Garant i Invado poznati su po kvaliteti i funkcijskim unutarnjim vratima, što kupcu omogućava odabir i kombinaciju - protuprovalnosti, protupožarnosti, dimotjesnosti, zvučnu izolaciju, termičku stabilnost - klima klasu i nudi rješenja na velike zahtjeve u industriji i posebnim objektima. 

Tvrtka K-Solutions ovlašteni je zastupnik brendova Garant i Invado te nudi ova vrhunska vrata, a možete ih pogledati u salonu u Vodnikovoj ulici. Zahvaljujući partnerskom odnosu, koji se stvara sa generalnim zastupnicima, osigurana je podrška u svim segmentima modernog poslovanja i brza isporuka.

Svi saloni su pomno dizajnirani, tako da kupac može dobiti pravi dojam kakav će biti izgled vrata, što omogućavaju posebni izložbeni ormari, čime potražnja za idealnim vratima postaje pravo uživanje.

Naši prodajni savjetnici imaju sve informacije koje vam trebaju, kao i odgovor na najvažnije pitanje: Kakva (ili) koja je razlika između naših vrata i vrata koja prodaje naša konkurencija? 

Odaberite najbolja vrata i dovratnike

Garant i Invado u svom prodajnom programu imaju sve proizvode koji se mogu pohvaliti svojim vanjskim izgledom – jedinstvenim dizajnom zaobljenog ruba iz jednog komada, ispunama od traka perforirane iverice, perforirane iverice i pune iverice.

Naročito se ponose velikim izborom dimenzija, kojih danas u modernom svijetu, ima sve više. Tako je u salonu moguće naručiti vrata sve do visine 2485mm sa ili bez skrivenih spojnica, velik izbor najkvalitetnijih CePal površina u horizontalnom ili vertikalnom dizajnu, HPL površine za tehnički najzahtjevnije objekte (bolnice, laboratoriji, dječji vrtići). CePal i HPL površine omogućavaju jednostavno održavnje te visoku otpornost na mehanička djelovanja. 

Široka paleta proizvoda – može zadovoljiti sve želje kupaca

- Budite sigurni da u većini situacija možemo zadovoljiti sve vaše želje, s našom širokom paletom proizvoda, kod nas možete pronaći praktički sve. Tu smo za svaki savjet, dogovor, a brinemo se o cijelom procesu, od narudžbe, do isporuke i montaže – ističe Saša Kušter, direktor tvrtke K-Solutions.

Svima kojima trebaju bilo kakva unutarnja vrata, ulazna vrata u stanove, dovratnici ili jednostavno, savjet u moru ponude, posjetite salon u Varaždinu. 

Možete im se javiti i putem e-maila [email protected] ili putem mobitela +385 98 173 9156.

Dozvolite da vam savjetnici pojasne prednosti i razlike ponuđača na tržištu, da bi za svoj novac dobili najviše i ispravno odabrali.

Naš salone možete pronaći na adresi: Varaždin, Vodnikova 2.

Vrijedi istaknuti da je proizvođač Garant primio više nagrada na međunarodnom sajmu BAU u Munchnu, upravo zbog dobre istovjetnosti sa prirodnim izgledom materijala.

Na zadnjem sajmu BAU 2019 lansirana je nova linija G-TEC, koje s mat izgledom, Anti Finger - print tehnologijom, kombinatorikom i malim zaobljenim rubom, daje nove dimenzije modernog i elegantnog dizajna u stanovima

VRHUNSKA VRATA  Bijelo lakirana, CePaL i G-TEC

Neki od najtraženijih / najprodavanijih  modela vrata i dovratnika su vrata linije Authentc CePaL površine -->http://k-solutions.hr/product-category/vrata/standardna-unutarnja-vrata/cepal/

Izdvojiti je potrebno modele RIVA i COMO, koji sa svojim izgledom bijelih lakiranih vrata u RAL 9010 i RAL 9016, bude kod kupca nostalgiju i istodobno daju ambijentu moderan i suvremen izgled.

Kao top ponudu unutarnjih vrata svakako je potrebno izdvojiti program G-TEC, koji sa svojom prihvatljivošću na tržištu i elegancijom, dobiva na sve većem razmahu, te se u narednom razdoblju planira i proširenje programa --> http://k-solutions.hr/product-category/vrata/standardna-unutarnja-vrata/g-tec/

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video