Promo

Trgovački centar Lumini

Stiglo je najljepše doba godine - Advent u Trgovačkom centru Lumini u punom je jeku

Stiglo je najljepše doba godine - Advent u Trgovačkom centru Lumini u punom je jeku
Trgovački centar Lumini

Iako je ova godina malo drugačija, jedno je ostalo isto. Centar Lumini pobrinut će se da se malo blagdanskog veselja vrati u naše živote

Dolaskom hladnijih dana kreću božićne pjesme na radiju, pale se lampice po gradu, ukrašavaju se izlozi, miris domaćih kolača se širi našim ulicama. Sve je to znak da nam je došlo najljepše doba godine. Doba godine u kojem se družimo s našim najmilijima (makar i preko videopoziva), doba godine kada želimo pokazati ljubav i zahvalnost svima koji su bili uz nas i doba godine kad je veselje imperativ. Zato se Trgovački centar Lumini pobrinuo da vam prosinac ove neobične 2020-e ostane u lijepom sjećanju.

Od 28. studenog do 22. prosinca možete sudjelovati u nagradnoj igri 'Lumini ti daruje Renault Twingo pod bor!'. Trebate potrošiti minimalno 100 kuna u bilo kojoj trgovini u centru Lumini, sačuvati račun i poslati SMS na broj 60085. U njemu napišite: LUMINI, broj računa, datum računa, ime i prezime, adresu i u igri ste za prekrasan novi crveni automobil! Za više informacija provjerite link.

Novost je i Lumini patrola koja 'časti' shoppingom! Od ponedjeljka do petka, u periodu od 30. studenog do 18. prosinca, nasumično će zaustavljati posjetitelje koji obavljaju shopping. Ako točno odgovore na jedno jednostavno pitanje, Lumini patrola plaća račun!

Nismo zaboravili ni na najmlađe. Na Facebook stranici Lumini - shopping centar nove generacije od 30. studenog do 6. prosinca traje nagradni natječaj u kojem darujemo deset najkreativnijih crteža poklon bonom od 200 kuna! Neka dječica nacrtaju svetog Nikolu, a mama i tate moraju u komentar ispod objave na Facebooku staviti fotke crteža.

Ali to nije sve što sveti Nikola donosi u centar Lumini. Iako ove godine neće moći glavom i bradom donijeti osmijeh na dječja lica, vjerujemo da će im ipak nešto ostaviti na prozoru u čistim čizmicama. A 'kriv' je i za Obiteljski Lumini tjedan – tjedan popusta od 6. do 13. prosinca u kojem vas čekaju brojna iznenađenja!

Pozivamo vas da iskoristite sve što se nudi, razveselite svoje najbliže, ali i sebe – i na kraju ovjekovječite ovu 2020. godinu foto uspomenom kod glavnog bora! I nemojte zaboraviti: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

PS. Kako bi vam olakšali kupovinu, darujemo vam vrećicu za shopping. Javite se na info pult Trgovačkog centra Lumini, izaberite boju i uživajte u božićnoj atmosferi centra Lumini!

Vidimo se u centru Lumini!

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr i društvenim mrežama centra Lumini.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video