Promo

GROFICA PONOVNO RADI, KAO TRGOVINA

Kavana Grofica Marica – naručite najfinije slastice, kolače, tortu, kavu za van

Kavana Grofica Marica – naručite najfinije slastice, kolače, tortu, kavu za van
Varaždinski.hr

Od sada u Grofici Marici ponovno možete kupiti kolače ili peciva, a tu je i kava za van. Grofičine specijalitete od sada je moguće i naručiti za dostavu tako da ove blagdane nećete ostati bez omiljenih slastica.

Poznata varaždinska kavana Grofica Marica u 'novonormalnim' okolnostima je otvorila svoja vrata kao trgovina, a njezine nadaleko poznate slastice ovih blagdana na vaša vrata stižu i putem dostave.

- U ova 'gorka' vremena dođite na Korzo, razveselite sebe i svoje najdraže slasticama iz naše bogate ponude – pozivaju iz kavane Grofica Marica.

Mogu se naručiti ili ponijeti za van standardni ili premium kolači ili neke od Grofičinih prigodnih slatkih, blagdanskih delicija koje vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Za one koji si zažele najfiniju kavu, u Grofici Marici možete naručiti odličnu Julijus Meinl kavu, kao i ostale napitke, ali i pekarske proizvode Ekos pekarnice.

Osim u njezinom blagdanski dekoriranom prostoru u samom centru grada, novoste je da sve slastice iz asortimana Grofice Marice možete kupiti, uz dostavu na kućnu adresu, putem aplikacije Glovo.

Ne zaboravite da je Grofica Marica najpoznatija po svojim originalnim tortama, koje proizvode njezini vrhunski slastičar majstori, bez kojih su sve posebne prigode pa i nadolazeći blagdani jednostavno nezamislivi.

Sve detalje doznajte na telefon 042 320 077 ili putem e-maila [email protected].


 

 

 
 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video