Promo

online trening Fitness Studio FitLife

IVANA POSAVEC Online programi vježbanja u udobnosti svog doma!

IVANA POSAVEC Online programi vježbanja u udobnosti svog doma!
Fitness Studio FitLife

Vježbaj u udobnosti vlastitog doma uz online treninge Fitness Studio FitLife. Vježbate kada želite, koliko puta želite i gdje želite. Treneri iz Fitness Studio FitLife vas vode kroz svaki trening od početka do kraja.

ONLINE PROGRAMI i kako oni funkcioniraju! 

3 programa -funkcionalni trening, fat burning i pilates su iz gyma preselili na online, tako da pristupite ZATVORENOJ grupi gdje svakog tjedna dobivate dva nova treninga, u sve tri grupe ukupno šest treninga tjedno. Svi snimljeni treninzi će trajno ostati na zidu, neće se obrisati. To će biti jedna kolekcija treninga koje vi možete odrađivati kada želite, gdje želite i koliko puta želite, a trenerica Ivana Posavec ih predlaže što više. 

Vođeni i motivirajući treninzi visokog intenziteta. Ako kod kuće nemate rekvizite za vježbanje, ne brinite jer svi su treninzi prilagođeni i mogu se raditi s dodatkom vanjskog opterećenja i bez. 

Dobrodošli ste svi, a za svaki savjet ili pitanje možete pisati u inbox jer ću rado odgovoriti na sva vaša pitanja. 

FUNKCIONALNI TRENING 

odražava se u zatvorenoj grupi na Facebooku FUNKCIONALNI TRENING FIT LIFE 

-visoko intenzivan trening koji uključuje rad cijeloga tijela s ciljem redukcije potkožnog masnog tkiva, dobivanja na mišićnoj masi, boljoj pokretljivosti i poboljšanju svih mišićnih i mentalnih sposobnosti. 

Mjesečna članarina 200 kuna

FAT BURNING 

održava se na Instagram zatvorenom profilu @ivana_posavec_trening 

-trening težinom vlastitog tijela s ciljem redukcija potkožnog masnog tkiva, visoko intenzivan jer uključuje rad cijeloga tijela u raznim položajima, od naša tri programa u ponudi ovaj program je srednje zahtjevan te ga može pratiti i početnik i napredni vježbač. Svakom vježbaču prilagođavamo vježbe ovisno o njegovim trenutnim sposobnostima.

Mjesečna članarina 200 kuna

PILATES 

održava se u zatvorenoj grupi na Facebooku PILATES FIT LIFE 

-trening kreiran za početnike, ali i napredne vježbače, s ciljem bolje pokretljivosti, mobilnosti, stabilnosti i jakosti centralnog dijela tijela, zvanog core. Uz maksimalnu sigurnost u izvođenju vježbi, minimalan stres na lokomotorni sustav, a maksimalnu i svjesnu kontrakciju mišića izazvat ćete tijelo na kretnje i pokrete koji su mu prirođeni. Naučit ćete disati i tijelo postavljati u pravilne položaje učeći iz treninga u trening što i kako. 

Mjesečna članarina 200 kuna 

Neograničena mjesečna članarina za sve tri grupe je 300 kuna. 

Koraci za početak online treninga:

  • Kod vidljive uplate od 200 ili 300 kuna, ovisno o programu koji ste odabrali, ubacujemo vas u FaceBook ili Instagram zatvorenu grupu ili profil. 
  • Uplata na IBAN: HR4624020061100591949 
  • Poziv na broj 01 12017
  • Fitness Studio FitLife 
  • Opis plaćanja: ime i prezime profila preko kojeg vježbate i program kojeg ste odabrali 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video