Promo

Učenje stranih jezika online ili uživo u Školi stranih jezika – Žiger

U tijeku upisi u programe učenja stranih jezika, hrvatskog jezika za strance te Alohe – mentalne aritmetike za najmlađe

U tijeku upisi u programe učenja stranih jezika, hrvatskog jezika za strance te Alohe – mentalne aritmetike za najmlađe
ŠSJ Žiger

Škola stranih jezika Žiger postoji već više od 30 godina, stoga je odličan odabir za one koji žele steči prednost, i naučiti strani jezik. Trenutno traju upisi u njihove programe.

Trenutno su u tijeku upisi u programe učenja stranih jezika, hrvatskog jezika za strance te Alohe – mentalne aritmetike za najmlađe.

Koji oblici nastave su u ponudi?

U ponudi je online nastava, nastava u učionici i kombinirana nastava. 

Intenzitet nastave dijeli se na redovne programe 1 ili 2 puta tjedno za polaznike od predškolske do umirovljeničke dobi.

Nastava može biti u grupama ili individualna - skrojena po mjeri polaznika gdje polaznik određuje tempo, teme i trajanje programa.

Bojim se online nastave, je li ona zaista učinkovita?

Nastavnici Škole stranih jezika – Žiger vrlo su kvalitetno osposobljeni za online rad te nastava u virtualnim učionicama niti najmanje ne odudara od nastave u fizičkim učionicama. Više o samoj online nastavi možete pročitati u blogu na sljedećoj poveznici.

Ima li još kakvih novosti u Školi stranih jezika – Žiger?

Ima. Škola stranih jezika – Žiger je u sklopu EU projekta IKT u nastavi stranih jezika nabavila mnogo najmodernijih STEM uređaja i time postala jedna od najmodernije opremljenih škola stranih jezika u Hrvatskoj, a sve s razlogom kako bi nastavu učinila još zanimljivijom i učinkovitijom. Neki od uređaja su: Cubetto, robot pomoću kojeg djeca uče programiranju (na stranom jeziku) već od dobi od 3 godine, Ozobot, Osmo, Sphero Bolt i mnogi drugi. Za sve ostale novosti možete pratiti blog i rubriku novosti na stranicama Škole Žiger. 

Što će se dogoditi, ako epidemiološka situacija ne dozvoli rad u učionicama?

U tom slučaju nastava se privremeno seli u virtualne učionice sve dok se okolnosti ne promijene i rad u fizičkim učionicama opet ne bude dozvoljen. Nastava u virtualnim učionicama odlično funkcionira, a svjedočanstva zadovoljnih polaznika možete pročitati na sljedećoj poveznici.

Gubim li od nastave, ako sam u bolestan ili u samoizolaciji?

Ne, polaznik koji ne može fizički doći na nastavu može na nastavi sudjelovati preko računala. Svaki nastavnik svoju nastavu u učionici „emitira“ preko aplikacije Zoom te je nastavi moguće pristupiti bez obzira gdje se nalazili.

Kako se upisati?

Ispunite prijavni obrazac i očekujte poziv u kratkom roku. Ako ste početnik, biti ćete pozvani na dogovor početničke grupe, a imate li predznanje, biti ćete pozvani na kratko testiranje predznanje.

> Prijavni obrazac <

Koji jezici se mogu naučiti? 

Uz standardnu ponudu jezika koji uključuju ENGLESKI, NJEMAČKI, TALIJANSKI, ŠPANJOLSKI, RUSKI, POLJSKI, SLOVENSKI, ŠVEDSKI valja spomenuti i redovite grupe HRVATSKOG JEZIKA za strance.

Stranci u Školi stranih jezika – Žiger mogu polagati i ispit za ostvarivanje prava na stalni boravak u Republici Hrvatskoj.

U ponudi je također i Aloha - mentalna aritmetika za predškolce i školarce. Aloha je program u kojem djeca uče mentalnu aritmetiku (računanje napamet) koristeći abakus ili na način da ga vizualiziraju; zbog toga mogu mentalne računske operacije izvršavati velikom brzinom. Mentalna aritmetika razvija analitičke i kreativne sposobnosti djece i pomaže razvoju obje moždane polutke. Djeca uključena u ALOHA program napreduju u učenju, pamćenju, imaju izuzetnu sposobnost pažnje i koncentracije. 

Iskoristite vrijeme, usavršite svoje znanje stranih jezika kroz bogate programe Škole stranih jezika - Žiger. Nemojte čekati, prijavite se već danas, a osoblje Škole Žiger će Vas pozvati u prvu dostupnu grupu.

Pratite zbivanja u Školi stranih jezika – Žiger i ne zaboravite lajkati Instagram i Facebook stranicu. Instagram   Facebook 

Steknite prednost. Naučite jezik. Kvalitetno.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!