Promo

SUZUKI NOVITETI

AC BAUMGARTNER Suzuki salon u Varaždinu poziva na upoznavanje baznih te novih modela - ‘Swace’ i ‘Across’

AC BAUMGARTNER Suzuki salon u Varaždinu poziva na upoznavanje baznih te novih modela - ‘Swace’ i ‘Across’
PR Fotografija

Suzuki, kao prvi proizvođač automobila koji isključivo nudi hibridne inačice svih svojih modela, lansirao je nove modele. Od sada su u AC Baumgartner dostupni i ‘dragulji’ cijele hibridizirane game - Swace i Across

Autocentar Baumgartner, uz već dobro poznat salon u Čakovcu, na drugoj lokaciji u Varaždinu  (Franje Supila 7/b) svoju prodaju usmjeruje na Suzuki hibrid i blaga hibrid vozila te povodom noviteta u ponudi pozivaju sve zainteresirane da dođu upoznati bazne, ali i nove modele Suzuki vozila!Suzuki, kao prvi proizvođač automobila ulazi u novi stupanj kvalitete hibridiziranjem cijele svoje game tj. isključivo nudi hibridne inačice svih svojih modela. Lansirao je nove modele koji su proizašli iz suradničkog ugovora s Toyota Motor Corporation - moderan i svestran caravan Swace, atletskog dizajna i vrhunske udobnosti u vožnji potpomognute naprednom hibridnom tehnologijom i robustan Across sportski SUV, opremljen sofisticiranim Plug-in hibridnim sustavom i E-Four inteligentnim elektronskim 4×4 sustavom.

- Ovo je prilika u kojoj pozivamo sve zainteresirane da nas posjete i probnom vožnjom iskuse kako nove tako i bazne modele, uz koje vrijede posebni poklon paketi. Naime, odlukom o kupnji svakog od baznih modela, u koje spadaju Vitara, SX Cross, Swift i Ignis, ostvaruju se i posebni bogati poklon paketi - naglasio je menadžer marketinga i prodaje Damir Krklec koji nas je pritom upoznao s pogodnostima aktualne ponude vozila u AC Baumgartner, a koje donosimo u nastavku.Saznajte što je blagi hibridni sustav (SHVS) i koje su njegove prednosti!

Blagi hibridni sustav (SHVS - Smart Hybrid Vehicle by Suzuki - Vitara, SX Cross, Swift i Ignis) značajno povećava učinkovitost i pruža ugodniju vožnju. Sastoji se od laganog, kompaktnog ISG (Integrated Starter Generator) generatora koji ima funkciju pomaganja benzinskom motoru, kad mu je snaga najpotrebnija, a to su ubrzanja pretjecanja.

Njegove visoko učinkovite litij-ionske baterije s izvanrednim performansama punjenja i isporuke energije, lagane su i pune se tijekom vožnje te ničim ne umanjuju dinamiku vožnje, nego ju čak dodatno poboljšavaju. 

Novi 48V blagi hibridni sustav sastoji se od 48 voltnog ISG-a, generatora koji ima funkciju elektromotora, 48V litij-ionske baterije te 48V-12V transformatorom istosmjerne struje. S većom voltažom od klasičnog 12V sustava, povećava se energija prikupljena usporavanjem kao i količina pomoći elektromotora kako bi se smanjila potrošnja goriva i povećale performanse vožnje.U normalnim uvjetima vožnje sustav daje prednost ekonomičnosti odnosno smanjenoj potrošnji goriva, dok u slučajevima kad prepozna da vozač zahtijeva jače ubrzanje, sustav elektromotorom dodaje dodatni okretni moment pogonskom motoru, koristeći jednu od dvije nove funkcije (torque fill control — kontrola dopune okretnog momenta ili torque boost — pojačanje okretnog momenta).

Odlične hibridne performanse novog Swace caravana

Caravan Swace kombinira snažni električni motor s 1,8-litrenim benzinskim motorom, ekskluzivno dizajniranim za upotrebu u hibridnim sustavima, pružajući besprijekoran osjećaj vožnje uz snažno ubrzanje, kao i izvrsnu potrošnju goriva te nisku emisiju ispušnih plinova. Hibridni sustav optimalno pokreće Swace u svim kombinacijama, bilo da je riječ isključivo o benzinskom motoru, elektromotoru ili oboje, ovisno o uvjetima vožnje. Zahvaljujući elektromotoru velike snage i velikom kapacitetu baterije, Swace je opremljen i EV načinom vožnje.

U EV načinu vožnje, vozilo vozi koristeći isključivo elektromotor pokretan snagom iz baterije. Ovaj način rada može se koristiti za vožnju na kratkim udaljenostima bez brige o buci ili emisiji, posebno u stambenim područjima rano ujutro i kasno u noć, ili u garažama i zatvorenim parkiralištima.

Sve što morate znati o pogodnostima Plug - in hibridnog sustava novog Acrossa

Plug-in hibridni sustav omogućuje iznimnu ekonomičnost, glatka ubrzanja i nevjerojatno nisku emisiju CO2, koja iznosi samo 22g/km (po WLTP standardima) Osnovu Plug-in hibridnog sustava čini snažan električni motor, koji isporučuje ogroman okretni moment pri niskim brzinama, a kojeg upotpunjuje veliki i snažni 2.5L termički motor. namijenjen isporuci snage i dodatnog okretnog momenta pri visokim brzinama.Maksimalnoj snazi termičkog motora od 136kW (185 KS) i 227Nm okretnog momenta, treba pridodati snagu prednjeg elektromotora snage 134kW (182 KS) i 270Nm, te stražnji elektromotor snage 40kW (55) i 121 Nm. 

Kapacitet litij-ionske baterije od 18.1kWh (50.9 Ah), smještene u podnici automobila, apsolutno je dostatan za dnevne migracije odnosno svakodnevne potrebe, dok termički motor otklanja sve brige oko razmještaja e-punionica, na svim dužim putovanjma. Još jedna velika prednost ove koncepcije očituje se u činjenici da se baterija u potpunosti može napuniti tijekom noćnih sati, na kućnu utičnicu, bez dokupljivanja električne snage.Za više informacija o modelima vozila koje nudi AC Baumgartner posjetite službenu internet stranicu ili dogovorite svoj posjet Suzuki salonu u Varaždinu na broj 042 421 091 te isprobajte bazne i nove modele vozila u radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati ili subotom od 9 do 13 sati.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video