Promo

za najzahtjevnija nepca

KARNEVAL U PAN-PEKU Uživajte u najvećem i najšarenijem izboru krafni!

KARNEVAL U PAN-PEKU Uživajte u najvećem i najšarenijem izboru krafni!
PR foto

U suradnji s pekarom PAN-PEK jednom čitatelju poklanjamo paket od 10 krafni. Nakon pročitanog teksta trebate u komentar ispod poveznice na Facebooku označite osobe s kojima ćete uživati u slatkom paketu...

Iako se ovogodišnji karneval obilježava u drugačijim okolnostima, ipak se tradicija uživanja u krafnama nastavlja. Upravo zato Pan-pek poziva da dođete u najbližu pekarnicu jer vas tamo čeka najveća ponuda krafni!

Najslađi zalogaj i najšarenija karnevalska ponuda zadovoljit će i najzahtjevnija nepca.

Iz širokog asortimana krafni koje su za vas pripremili sigurno ćete pronaći onu koju najviše volite - za vas, za vaše najmilije, za ponijeti doma ili za slatku užinu.

Vrste krafni koje vas čekaju su: krafna od marelice, čokolade ili pak vanilije, roza ili bijela krafna, te velika pakiranja krafne marelica od čak 6 ili 10 komada u pakiranju.

Krafna marelica (60 g) nudi se po akcijskoj cijeni od samo 3.60 kuna.

Slatki i slasni dobar tek, želi vam Pan-pek!

PAN-PEK d.o.o. vodeće je poduzeće u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda. Višegodišnje iskustvo, ustrajnost na kvaliteti proizvoda uz umijeća stručnjaka, omogućilo je Pan-peku vodeću poziciju na tržištu.

Tržištu nude vrlo široku paletu proizvoda - od osnovnih do specijalnih vrsta kruha i peciva, svježih i pakiranih kolača i torti, pa do proizvoda po narudžbi. Tržište i tržišno usmjerenje, sa ciljem prepoznavanja i zadovoljenja potreba kupaca, glavna je nit vodilja poduzeća PAN-PEK, što potvrđuju i IFS certifikatom.

Svoje proizvode PAN-PEK prodaje u sedamdesetak vlastitih specijaliziranih prodavaonica. U 2020. godini PAN-PEK je stigao u Varaždin, gdje posluju na tri lokacije: 

Stanka Vraza 7, Varaždin (radno vrijeme: radnim danom od 6.30 do 17.00 sati, vikendom zatvoreno).

Trg slobode 4, Varaždin (radno vrijeme: radnim danom od 7.00 do 20.00 sati, subotom 7.00 do 13.00, a nedjeljom zatvoreno).

Zagrebačka 53B, Varaždin (radno vrijeme: radnim danom od 6.00 do 18.00 sati, a vikendom od 7.00 do 13.00 sati).

POKLANJAMO! Bliži se Fašnik, stoga u suradnji s pekarom PAN-PEK jednom čitatelju poklanjamo paket od 10 krafni. Pravila su jednostavna - nakon pročitanog teksta u komentar ispod poveznice na Facebooku označite osobe s kojima ćete uživati u slatkom paketu. Dobitnika ćemo odabrati slučajnim odabirom, a ime objaviti u ponedjeljak, 15. veljače. Sretno!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video