Promo

Trgovački centar Lumini

U centru Lumini čekaju vas brojna iznenađenja jer divno je biti žena!

U centru Lumini čekaju vas brojna iznenađenja jer divno je biti žena!
Trgovački centar Lumini

Trgovački centar Lumini cijeli tjedan, od 8. do 14. ožujka, slavi Dan Žena...

Svake godine 8. ožujka slavimo Međunarodni dan žena. Upravo oko tog datuma su žene kroz povijest diljem svijeta protestirale u velikim gradovima tražeći svoja prava. Najpoznatija demonstracija zbila se 1908. u New Yorku gdje je marširalo više od 15 tisuća hrabrih žena tražeći ono što je trebalo biti normalno - bolje plaće i pravo glasa.

Michelle Obama rekla je 'Nema toga što mi žene ne možemo postići', a danas tome svakodnevno svjedočimo. Žene drže čelne poziciji u politici, žene su prvoklasne sportašice, znanstvenice, ali i požrtvovne kćeri, majke i prijateljice. Drage naše žene, budite uvijek najbolja verzija sebe, ali ne kako to drugi vide već kako vi to želite! Sretan vam Dan Žena!

Kako vam i mi u centru Lumini želimo uljepšati Dan žena, pripremili smo pravo malo iznenađenje! Ovaj mjesec Obiteljska Lumini srijeda postaje tjedan u kojem slavimo žene i zato smo vam pripremili brojne pogodnosti i super popuste od 8. do 14. ožujka.

(Foto: Pexels)

Povedite prijateljicu, kćer, majku, baku i uživajte u ženskom shoppingu jer DIVNO JE BITI ŽENA!

 

*Navedena ponuda vrijedi od 8. do 14. ožujka 2021., osim ukoliko nije drugačije navedeno u opisu popusta

Čekamo vas u Trgovačkom centru Lumini!

I ne zaboravite: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video