Promo

CENTAR DOBRIH EMOCIJA

(PO)KRENITE SE! Vježbajte u Aerobic centru 'Tanja' na novoj lokaciji - u Areni Varaždin

(PO)KRENITE SE! Vježbajte u Aerobic centru 'Tanja' na novoj lokaciji - u Areni Varaždin
PR foto

U Areni Varaždin dočekat će vas 120 kvadrata otvorenog, prozračnog i klimatiziranog prostora...

Popuštanje epidemioloških mjera, kao i mnogi drugi, s veseljem su dočekali i u Aerobic centru 'Tanja' kako bi mogli nastaviti s daljnjim radom i svojom osnovnom djelatnošću - grupnim programima.

Već punih 12 godina mnoge Varaždinke upravo tu pronalaze neki oblik vježbanja i znaju da će biti vođene stručno, ali da će ih uvijek dočekati susretljivost voditelja kao i dobra atmosfera.

- Obzirom na trenutnu situaciju i zbog brige za zdravlje naših klijentica odlučili smo najveću pozornost posvetiti kvalitetnom, velikom i prozračnom prostoru - kaže Tatjana Ostović-Šlehta, vlasnica centra.

Kvaliteta treninga nikada nije bila upitna, što su kroz ove godine dokazali, ali u ovom trenutku morali su osigurati i visoku kvalitetu prostora jer to je postalo izuzetno važno, ako ne i najvažnije u ovoj situaciji.

- Početi na novoj lokaciji, nova ulaganja, reklama i vraćanje 'starih' klijentica i privlačenje novih zaista je pomalo suludo u ovoj sezoni, koju zapravo možemo proglasiti propalom, ali kada vidim grupe na treningu u tom predivnom prostoru - isplatilo se! - ističe Tanja i dodaje:

- Nije prvi puta da padamo, koprcamo se, ali i koronu ćemo savladati i preživjeti. Uz trening, svakako lakše, ali stradanja, promjene fizičke i nažalost psihičke sada su već jako vidljive i VRIJEME JE DA SE KRENE!

U Areni Varaždin dočekat će vas 120 kvadrata otvorenog, prozračnog i klimatiziranog prostora, a mnoge vježbačice ističu da je to najbolji i najljepši prostor u kojem su trenirale.

- Ono što je zaista posebnost, možete se u potpunosti izdvojiti iz grupe na sasvim drugi kraj prostora ili iza staklene pregrade i dalje pratiti trening i vježbati.

Zaista su se svi zaželjeli vježbanja i vidi se koliko su svi izvan forme, dobio se i pokoji kilogram, ali brzo ćemo to dovesti u red - kaže Tanja.

Kako bi zaista privukli i omogućili što više žena vježbanje, ponudili su izuzetno popularnu mjesečnu cijenu - vježbanje dva puta tjedno za svega 180 kuna!

Programi koje nudimo su Trbuh&Guza&Noge light, medium i hard i Dance burn fitness.

Različiti su to programi po intenzitetu, rekvizitima koje vježbači koriste, glazbi, ali zaista svatko može pronaći nešto za sebe, samo treba malo dobre volje i motivacije, a zasigurno ako dođete i probate zasigurno ćete se vratiti.

Uz Tanju Ostović - Šlehta, prof. kineziologije s 30 godina iskustva, na treninzima će vas dočekati i mlađe snage Sandra i Ana

 

 

Mnoštvo rekvizita (utezi, girje, mini bands, pilates lopte, opterećenja za noge, bučice...), predivan prostor, veliki parking, glazba, dobar trening i neko druženje u bistrou prije ili poslije treninga - što više treba? - poručuju iz Aerobic centra 'Tanja'.

U tijeku je akcija povodom Dana žena - dovedite novu vježbačicu na trening i ostvarite veliki popust pri plaćanju sljedeće. 

Sve detalje možete saznati na Facebook stranici Aerobic Centar 'Tanja', mail adresi [email protected] ili na 091/235-9153.

 

 

POKLANJAMO! Povodom Dana žena u suradnji s Aerobic centrom 'Tanja' poklanjamo dvije članarine. Pravila su jednostavna - nakon pročitanog teksta u komentar ispod poveznice na Facebooku označi prijateljicu s kojom ćeš krenuti vježbati. Dobitnicu ćemo odabrati slučajnim odabirom, a ime objaviti u srijedu, 10. ožujka. Sretno!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video