Promo

PRIJAVE U TIJEKU

Zanima te CAD? Svladaj ga u Algebri u Varaždinu uz 20% popusta!

Zanima te CAD? Svladaj ga u Algebri u Varaždinu uz 20% popusta!

Voljeli biste se usavršiti u korištenju softvera za računalno potpomognuti dizajn – CAD? Ovih dana Algebra slavi i svoj 23. rođendan te vas časti popustom od 20% na upis bilo kojeg programa obrazovanja u učionici ili online.

Voljeli biste se usavršiti u korištenju softvera za računalno potpomognuti dizajn – CAD?Nezaobilazan dio svakog projektnog ureda i svakog privatnog računala u domovima arhitekata i projektanata, čini rad znatno bržim i preciznijim, te omogućuje lako i bezbolno dijeljenje gotovih skica unutar vašeg tima i s klijentima.

Ovih dana, točnije 22. ožujka 2021., u Algebri u Varaždinu kreće edukacija za novu grupu CAD Specijalista. Kroz 4 seminara posvećena radu u programu AutoCAD, polaznici će saznati sve o izradi 2D crteža i 3D modela, vizualizacija i animacija.

Osim edukacije za početnike i napredne korisnike u AutoCADu i 3ds MAXu, Algebra u ponudi ima i specijalističku edukaciju za napredne AutoDesk alate kao što su Revit System Building, Architectural Desktop, Inventor, Map 3D i drugi. Osim edukacije u području CAD dizajna, u Algebri možete pohađati i specijalističke edukacije za grafički dizajn, fotografiju i digitalnu obradu fotografije, video snimanje i montažu i druge IT i poslovne edukacije.

Ovih dana Algebra slavi i svoj 23. rođendan te vas časti popustom od 20% na upis bilo kojeg programa obrazovanja u učionici ili online. Svratite na Algebrinu varaždinsku adresu Anina 2, javite se na telefon 042 555 007 ili jednostavnije rezervirajte svoj popust na Algebrinoj web stranici.
 

Najnovije

Reci što misliš!