Promo

'GARESTIN JE ZANAVEK IN'

GASTRO HIT Restoran Garestin na svojoj terasi nudi specijalitete iz kotlića i s roštilja

GASTRO HIT Restoran Garestin na svojoj terasi nudi specijalitete iz kotlića i s roštilja

U ponudi restorana Garestin su ovog proljeća brojni specijaliteti iz kotlića (gulaš od divljači, fiš...) ali i vrhunska jela s roštilja.

Sunce i toplo vrijeme polako prevladava nad COVID zimom, a terase restorana i kafića jedini su izlazak u 'bolji život'. Kada smo kod terasa, restoran Garestin u Zagrebačkoj ulici posjeduje jednu od najljepših u gradu, zaklonjenu od sunca i udara vjetra.

A terasa je od ožujka u punom pogonu, zajedno s prilagođenim novostima u meniju. Tu je prije svega roštilj na drva, gdje se u ponudi nude odlični mesni specijaliteti, a bit će tu i janjetine i odojka.

Roštilj je sigurno odličan odabir, a vrijedi istaknuti da je meso za pljeskavice i ćevape te ostala slična jela pripremljeno u vlastitoj kuhinji, po posebnoj recepturi.

Posebna novost u kuhinji Garestina su i jela iz kotlića, a u kotlićima se i servira, kako i priliči. Mi smo isprobali sjajan gulaš od veprovine, a bit će tu i drugih specijaliteta od divljači i vrsta gulaša te svih ostalih jela iz kotlića.

Petkom je meni prilagođen za one koji ne jedu meso, pa je svaki petak na meniju i fiš paprikaš. I to ne bilo kakav, nego pripremljen od nagrađivanog kuhara, također po posebnoj recepturi.

Sve to su više nego dovoljni razlozi za dolazak u Garestin, gdje se naravno sve to poslužuje uz pridržavanje epidemioloških uvjeta.

Tu su naravno i dnevni gableci, koje možete provjeriti na njihovoj web stranici - https://www.gastrocom-ugostiteljstvo.com/hr/gableci.html

Sve u svemu, proljeće stiže, a s njim i odlična jela u Restoranu Garestin.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video