Promo

Trgovački centar Lumini

Pokaži nam svoj styling i osvoji vrijedan proljetni shopping

Pokaži nam svoj styling i osvoji vrijedan proljetni shopping
Lumini - Shopping centar

Pronađite ružičasti zid u atriju centra, pokažite nam svoj styling i uključite se u nagradni natječaj 'Lumini poklanja proljetni shopping!'. Možete osvojiti poklon bon od 500 kuna...

Jeste li se ikad zapitali kako bi to bilo da ste modni influencer? Mogli biste se cijele dane igrati s modom i spajati maminu bundu iz 70-ih godina prošlog stoljeća s najnovijom hit torbicom u neonsko žutoj boji. Uz to, još biste i zarađivali radeći najluđe modne kombinacije. Kako bismo vam bar na tren ostvarili snove, u atriju centra Lumini postavili smo prekrasan ružičasti zid!

Što trebate napraviti? Vrlo je jednostavno! Nabacite svoj najdraži, najluđi, najelegantniji styling i pofotkajte se ispred ružičastog zida i oborite nas s nogu svojom pozitivnom energijom �!

Naš nagradni natječaj 'Lumini poklanja proljetni shopping!' na Facebook stranici centra traje od 24. ožujka do 4. travnja.

Fotku objavite u komentar ispod objave nagradnog natječaja i možda baš vi osvojite jedan od 6 poklon bonova od 500 kuna! Lumini žiri će izabrati najkreativnije stylinge i dobitnike obavijestiti do 8.4. u 17 sati porukom ili komentarom.

Ako vam treba malo inspiracije, provjerite što je naše zaštitno lice i prava modna influencerica, Ana Bacinger izdvojila za romantični proljetni styling i možda vam ideje dođu same. Njezin look pogledajte na linku.

Priprema, pozor... STRIKE A POSE ��

Pravila nagradnog natječaja pročitajte OVDJE.

Čuvajte sebe i svoje najmilije.

I ne zaboravite: Ostanimo odgovorni u shoppingu

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.

Najnovije

Reci što misliš!