Promo

Lumini centar

Trgovački centar Lumini uručio donaciju dječjem vrtiću u Petrinji

Trgovački centar Lumini uručio donaciju dječjem vrtiću u Petrinji
Lumini centar

Uskrs je vrijeme kada trebamo misliti jedni na druge, a najviše pak na najmanje. Kako bi im uljepšali ovaj malo drugačiji Uskrs, centar Lumini pripremio im je brojna iznenađenja.

 Prošlo je točno tri mjeseca od kada je snažan potres jačine 6,2 s epicentrom pogodio Petrinju i okolicu.

Tada se cijela Hrvatska digla na noge i udružila snage i svatko od nas je dao što je mogao: od robe, deka, ruku pomoći, čišćenja, prikupljanja sredstava za kamp kućice ili osiguravanja smještaja našim sugrađanima koji su u tako malo vremena puno toga izgubili.

Kako nam se bliži Uskrs, u Trgovačkom centru Lumini odlučili su razveseliti najmlađe Petrinjce i malo im uljepšati blagdane. Nema ništa ljepše od iskrenog osmijeha na dječjom licu i zato smo im pripremili brojna iznenađenja. Kako najmanjima, tako i njihovim tetama koje ih svaki dan čuvaju i paze te im skreću pažnju s tla koje još uvijek podrhtava.

Zato su u ime Trgovačkog centra Lumini Ana Morpurgo, voditeljica centra i Jelena Varga, voditeljica marketinga, stigle u Dječji vrtić Petrinjčica kako bi uručile donaciju vrijednu 46.215 kn, koja je u potpunosti nabavljena u trgovinama Trgovačkog centra Lumini.

Sve nas je uzdrmao 29. prosinac prošle godine, a teško je uopće zamisliti kako je tek bilo u Petrinji. Tražili smo način na koji možemo barem malo olakšati život potresom pogođenom stanovništvu. Zaključili smo, da u ovom trenutku, nema boljeg načina nego izmamiti osmijehe na lica malenih, hrabrih ljudi - izjavila je na primopredaji Ana Morpurgo.

Iako vjerujemo da će im donirana elektronika, igračke, posteljina i higijenske potrepštine uljepšati boravak u njihovom vrtiću, znamo da im najviše treba ljubavi, pažnje i siguran dom. U nadi za bolju budućnost, želimo svim Petrinjcima zaželjeti sretan Uskrs i poručiti da će uvijek biti u našim mislima.

*Donacija uključuje: 52 igračke za jasličku dob, 15 komada magnetnih slova, 15 velikih slagalica, 15 komada Eichhorn slagalica, 6 Philips mikro linija, TV LG 6 komada, 12 jastuka, 10 posteljina s raznim veselim uzorcima, 4 pokrivača, 100 komada praška za bijeli veš Weisser riese 2,9kg, Balea 100 kom higijenski gel za ruke 300 ml, Vileda jednokrat.ruk.color m/ 50/1 50 komada, troslojna maska za lice 50/1 60 komada, dječja mast Farmacia 200ml Neva 100 komada, 50 komada Blink sredstava za pranje.

Čuvajte sebe i svoje najmilije.

Foto: Art Bite Studio i Lumini

I ne zaboravite: Ostanimo odgovorni u shoppingu

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.

 

Najnovije

Reci što misliš!