Promo

Tkanine, zavjese, gumice, maske

AKCIJSKE CIJENE tkanina i zavjesa u Filex trgovinama!

AKCIJSKE CIJENE tkanina i zavjesa u Filex trgovinama!
PR Fotografija

U Filex tekstil trgovima u Čakovcu i Varaždinu u tijeku je akcijska prodaja štofova od 29 kuna po metru, zavjese već od 49 kuna

Na lokacijama u Čakovcu, na adresi Uska bb i Varaždinu, Zagrebačka ul. 3, uz dosadašnje pogodnosti Filex trgovine pripremaju VELIKU proljetnu akcijsku prodaju. Iz asortimana se ističu aktualne potrepštine poput maski od raznovrsnih tkanina i uzoraka po cijeni od 8 kuna, zatim gumice za maske 7 i 15 milimetara, kao i gume za vizire od 2,5 kuna po komadu!


Uz ukupno više od 5.000 artikala, također se izdvaja ponuda za štofove od 29 kuna po metru te zavjesa već od 49 kuna. Naravno, u Filex trgovinama možete nabaviti već gotove zavjese ili izabrati željeni materijal i uzorak te naručiti šivanje.Po mjeri od damasta i drugih kvalitetnih tekstilnih materijala nude izradu stolnjaka, nadstolnjaka, ubrusa, plahti, jastučnica, navlaka za stolce, zavjese, dekore, svjetlo-nepropusne dekore i slično. Također nude idejna i praktična rješenja, dolaze na izmjere i šivaju po mjeri.Na već spomenutim lokacijama možete pogledati cjelokupnu ponudu koja vas čeka i vlastitim očima uvjeriti u kvalitetu materijala, a do onda proučite asortiman na njihovoj internet stranici:

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video