Promo

Lumini centar

Proslavite s nama rođendan i dođite na Lumini shopping fest

Proslavite s nama rođendan i dođite na Lumini shopping fest
Pexels

Od 16. do 18. travnja čekaju vas ludo dobri vikend popusti jer centar Lumini slavi 7. rođendan!

Lumini slavi velikih sedam godina s vama, a kako 7. rođendan nije čest - Trgovački centar Lumini pripremio je pravi shopping fest!

Kad je otvoren, Lumini je bio prvi regionalni trgovački centar nove generacije. Danas je prerastao u omiljenu shopping destinaciju brojnih obitelji, ali i influencera i modnih znalaca pa je tako ove godine zaštitno lice postala modna blogerica Ana Bacinger.

U skladu sa svim epidemiološkim mjerama, centar Lumini vas poziva na rođendanski shopping fest! U čak 18 trgovina čekaju vas rođendanske pogodnosti i popusti, a pripremili smo i slatko iznenađenje. Ako naručite kavu u Leggiero baru, 17. i 18. travnja, uz nju dobivate i besplatni komad rođendanske torte! Častimo vas sa 700 komada torti!

U atriju centra pokupite i svoju slavljeničku vrećicu za najzabavniji shopping. 'Šapnut' ćemo vam i malu tajnu: čeka vas i super nagradna igra!

Pratite naše objave i na Facebooku i Instagramu kako ne biste propustili rođendanske ponude! A na njima nam možete ostaviti i čestitku za rođendan. I jedna čestitka nam puno, puno znači!

Povedite svoju obitelj i prijatelje i pridružite nam se u vikend slavlju. Čekamo vas!

I ne zaboravite: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.

 

Najnovije

Reci što misliš!