Promo

5 ideja o tome kako modernizirati dnevnu sobu bez renoviranja

5 ideja o tome kako modernizirati dnevnu sobu bez renoviranja

Dolazi proljeće i osjećate kao da Vaša dnevna soba traži promjenu, ali ne želite krenuti u skupu obnovu? Inspirirajte se našim jednostavnim savjetima i za nekoliko dana pretvorite dnevnu sobu u neprepoznatljivu. Bez razbijanja i obrtnika.

Počnite od poda

Pod koji se ljušti i škripi može učiniti svaki korak neugodnim. Ali njegova obnova ne može se obaviti bez brušenja, bojanja i, naravno, znatnih troškova. S druge strane, PVC podovi su jednostavan način za obnovu poda i izbjegavanje velikih građevinskih rekonstrukcija. Montaža je relativno laka i uz malo spretnosti možete je završiti sami. Moderni PVC podovi su vrlo jednostavni za održavanje i otporni su na mehanička oštećenja. Idealan su izbor za dnevne sobe gdje se igraju djeca ili kućni ljubimci. I posljednje, a ne i najmanje važno, izgledaju sjajno. Možete birati između vjernih imitacija drveta, klasičnih pločica ili nesvakidašnjih uzoraka poda.

Maštovite tkanine

Zavjese, tepisi, pokrivači ili jastuci. Bilo koja tkanina oživjet će sobu, učiniti je ugodnom i istaknuti njezinu originalnost. Sjedalo uljepšajte jastucima s neupadljivim motivom, ukusnim resama ili zanimljivim detaljima. Osim toga, nećete pogrešiti izborom novih zavjesa koje možete poravnati s ostatkom dnevne sobe Ili izaberite jaku nijansu kako biste stvorili zanimljiv kontrast boja. Ali, komadni tepisi također mogu učiniti velika čuda. Uz estetski dojam, oni su i vrlo praktičan dodatak koji štiti pod, djelomično prigušuju buku i istodobno su ugodni na dodir.

Renovirajte zidove                       

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Smatrate li da su zidovi istrošeni ili jednostavno tražite jeftinu promjenu? Samoljepljive tapete su savršen način za oživljavanje zidova i dat će vašoj sobi potpuno drugačiji izgled. Prošlo je vrijeme kada je tapetiranje bilo stvar posla cijelog dana. Moderne tapete fascinirat će Vas ne samo atraktivnim dizajnom već i jednostavnom primjenom i vrlo jednostavnim održavanjem. Također su i izvrsno rješenje za one koji žive u najmu. Njihovo uklanjanje lako je poput lijepljenja, a neugledni ostaci i fleke neće ostati na zidu.

Posebni detalji interijera izgledaju dobro

Detalji koji su Vam posebno važni su ono što dom čini domom. Stoga interijer možete slobodno ukrasiti posebnim starim slikama, fotografijama velikog formata s obiteljskog odmora ili netipičnom lampom Vaše bake. Svaki dodatak s daškom individualnosti dat će dnevnoj sobi originalnost i jedinstven stil.

Odaberite stilske dodatke

Često i naizgled male stvari sobi daju nepogrešivu atmosferu. Bilo da se radi o novim ručkama na starom namještaju, modernim lampionima ili dizajnerskom lusteru koji će postati dominirajući ukras Vaše dnevne sobe. Kako biste interijeru dali ujednačen stil, kladite se na nekoliko pravilno odabranih dodataka. Bilo da više volite unutarnji minimalizam, skandinavski dizajn ili retro stil, na FAVI.hr, zahvaljujući praktičnom pretraživanju po bojama, stilovima ili materijalima, možete jednostavno i doslovno s nekoliko klikova odabrati nove komade za svoj stan.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video