Promo

Novi softver i hardver za daljnji razvoj poslovanja

Infrastruktura d.o.o. uspješno provela EU projekt vrijednosti 930.392,00 kn

Infrastruktura d.o.o. uspješno provela EU projekt vrijednosti 930.392,00 kn
Infrastruktura

Tvrtka Infrastruktura provela EU projekt vrijedan skoro milijun kuna, i osigurala novu opremu i podršku za kvalitetniji rad.

Tvrtka Infrastruktura d.o.o., vodeća tvrtka u sjeverozapadnoj Hrvatskoj u području projektiranja, izgradnje, upravljanja i najma telekomunikacijske infrastrukture, uspješno je provela projekt 'Nova IKT rješenja za povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja tvrtke Infrastruktura d.o.o. '.

Više od 20 godina projektiramo i gradimo telekomunikacijske sustave, a svi zaposlenici imaju bogato iskustvo u području projektiranja, gradnje i montaže optičkih i IP mreža, baznih stanica.

Usluge koje nudimo su profesionalne, pristupačne i provedene u dogovorenim rokovima i na zadovoljstvo krajnjeg korisnika.

Tvrtka ima adekvatan poslovni i skladišni prostor, raspolažemo servisnim vozilima i odgovarajućom mjernom i računalnom opremom i alatima za projektiranje, izgradnju, montažu i održavanje raznih telekomunikacijskih i informacijskih sustava.

Težeći konstantnom napretku u svrhu daljnjeg unapređenja dosad postignute visoke kvalitete usluga, Infrastruktura je odlučila aplicirati za fondove Europske Unije. Projekt 'Nova IKT rješenja za povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja tvrtke Infrastruktura d.o.o.' referentne oznake KK.03.2.1.19.0596 sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija temeljem Poziva 'Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) - 2'.

Provedba projekta traje od 1. srpnja 2020. do 1. srpnja 2021., a provodi se u suradnji s konzultantskom tvrtkom Androlić konzalting d.o.o..

Ukupna vrijednost projekta je 930.392,00 kn, od čega se 571.770,88 kn ili 64% prihvatljivih troškova odnosi na financiranje kroz bespovratnu potporu EU, dok preostali iznos tvrtka financira iz vlastitih sredstava.

Projekt „Nova IKT rješenja za povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja tvrtke Infrastruktura d.o.o.” uključuje nabavu softverskih rješenja za planiranje nove i upravljanje postojećom telekomunikacijskom infrastrukturom te za kreiranje Internet of Things sustava koji će omogućiti kreiranje novih usluga. Uključuje i edukaciju zaposlenika te nabavu potrebnog hardvera.

Provedbom projekta unaprjeđuju se poslovni procesi: ljudski potencijali, logistika, upravljanje imovinom, upravljanje rizicima i strateško planiranje, ali se unaprjeđuje i cjelokupno poslovanje tvrtke. Ciljna skupina su sadašnji i budući zaposlenici tvrtke kojima se osigurava lakše obavljanje radnih zadataka, ugodnije radno okruženje te stabilno radno mjesto.

Ostvarivanjem specifičnog cilja projekta ostvaruje se i opći cilj projekta, a to je jačanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja MSP-a na području Varaždinske županije primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije.

 

Projekt je financirala Europska Unija iz Europskog fonda za Regionalni razvoj

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost tvrtke Infrastruktura d.o.o.

 

 

 

Najnovije

Reci što misliš!