Promo

idealno za mališane

Ljeto nam stiže - pronađite prikladnu obuću za vašeg malog istraživača!

Ljeto nam stiže - pronađite prikladnu obuću za vašeg malog istraživača!
PR foto

Donosimo vam najbolje modele dječjih sandala i natikača, idealnih za svaku ljetnu prigodu.

Ljeto samo što nije stiglo! Jeste li već pronašli prikladnu obuću za vaše dijete?

Jesu li nove sandale za dječake najbolji saveznik u ljetnim radostima?

Predstavljamo vam novi model ljetnih sandala za sve mališane koji rado uživaju u ljetu i svim aktivnostima koje ono donosi. Riječ je, naime, o izrazito čvrstim, ali udobnim sandalama s podebljanim gumenim potplatom koji se kreće zajedno sa stopalom.

Od prethodnih modela razlikuju se po tome što su ove obogaćene najnovijim proizvodnim tehnologijama od kojih svakako treba izdvojiti EVA tehnologiju, Keen Protect, Keen Dry Waterproof, Metatomical Footbed i mnoge druge. Posebno treba istaknuti važnost Toe Protector tehnologije koja, kao što sami naziv govori, pruža adekvatnu zaštitu za prste.

Zahvaljujući EVA tehnologiji osigurana je maksimalna razina udobnosti tijekom svakog pokreta.

Sandale se jednostavno obuvaju. Zakopčavaju se pomoću čičak trake tako da će ih dijete prema potrebi samo otpustiti ili zategnuti. Metatomical Footbed tehnologija osigurava dodatnu anatomsku potporu luku stopala kako bi se omogućio njegov pravilan razvoj. Kao takve idealne su za svakodnevno nošenje na najrazličitijim terenima.

Gornjište sandale izrađeno je od poliestera, tako da ne samo da se mogu smočiti nego ih možete redovno prati i održavati na uobičajeni način.

Dolaze u raznim bojama: crvenoj, tamnoplavoj, svijetloplavoj, sivoj, crnoj, ružičastoj, stoga će vaše dijete sigurno pronaći one koje mu se najviše sviđaju.Neka svaki korak vašeg djeteta bude lagan, siguran i udoban uz nove Keen sandale za dječake.

Zašto djeca preko ljeta najviše vole nositi natikače?

Prvo i osnovno – zato što se jednostavno obuvaju. Osim toga, dolaze u raznim dizajnima i modelima, a k tome su obogaćene tehnologijama SolarSoft i Squeeze Me koje podržavaju luk stopala. Samim time potpuno su sigurne za nošenje, budući da ne ometaju njihov pravilan razvoj.

Nike Kawa Slide natikače za dječake jedne su od popularnijih modela. Mekane su i fleksibilne te se u potpunosti prilagođavaju obliku stopala. Poplat je opremljen SolarSoft tehnologijom zahvaljujući kojoj će vaše dijete imati osjećaj kao da hoda po oblacima. Najrazličitije modele natikača za dječake potražite na ecipele.hr.

Kako odabrati adekvatnu ljetnu obuću za vaše dijete?

Donosimo vam nekoliko osnovnih savjeta o tome o čemu voditi računa prilikom odabira dječje ljetne obuće.

  • odaberite sandale ili natikače s potporom za petu i luk stopala. Dječje sandale trebaju biti čvrste da ih ne možete saviti kad ih uzmete u ruku, ali dovoljno lagane kako bi bile udobne nježnim dječjim stopalima
  • odaberite odgovarajuću veličinu: tenisice i zimska obuća kupuje se pola broja do broj veća da bi se ostavilo prostora za rast stopala, ali to nije slučaj s ljetnom obućom koja bi trebala u potpunosti odgovarati i u širini i u dužini. U suprotnom može doći do klizanja stopala što povećava rizik od ozljeda
  • ne kupujte rabljenu obuću: bez obzira na to što djeca brzo prerastu obuću nije preporučljivo da je prosljeđujete drugima, odnosno da uzimate rabljenu za vaše dijete
  • obuća je već oblikovana prema stopalu onog djeteta koje ju je prvo nosilo, tako da nikako ne može biti dobra za ono drugo

Najnovije

Reci što misliš!