Promo

predškolski i osnovnoškolski programi

GLAZBENA ŠKOLA Krenule pretprijave za upise u Varaždinu te područnim odjelima

GLAZBENA ŠKOLA Krenule pretprijave za upise u Varaždinu te područnim odjelima
Glazbena skola Varazdin

Glazbena škola u Varaždin odlikuje se velikom tradicijom i kvalitetom u nastavi, a krenule su i prijave za upis u predškolske i osnovnoškolske programe u Varaždinu te područnim odjelima u Ivancu, Varaždinskim Toplicama, Lepoglavi i Cestici.

Glazbena škola u Varaždinu najavljuje upise u predškolske programe i 1. razred osnovne glazbene škole za školsku godinu 2021./2022.

 

  • U Glazbenoj školi u Varaždinu upisujemo polaznike sljedećih predškolskih programa: Dječji zbor predškolskog uzrasta, Početnički solfeggio, Mala škola blok flaute i Mala škola violine.

 

  • U 1. razredu osnovne glazbene škole u Glazbenoj školi u Varaždinu učenici će moći izabrati sljedeće instrumente:  flauta, fagot, gitara, harmonika, klarinet, klavir, oboa, rog, saksofon, tambure, trombon, truba, tuba, udaraljke, violina, violončelo i viola.
  • U 1. razred osnovne Glazbene škole u Varaždinu u područnim odjelima:

U Područnom odjelu u Cestici, Dravska ulica 2 (u prostoru Osnovne škole Cestica) učenici mogu upisati temeljne predmete: klarinet, klavir, rog, truba, violina.

U Područnom odjelu u Ivancu, Eugena Kumičića 7 (u prostoru Srednje škole Ivanec) učenici mogu upisati temeljne predmete: gitara, harmonika, klarinet, klavir.

U Područnom odjelu u Lepoglavi, Hrvatskih pavlina 42 (u prostoru Osnovne škole Lepoglava) učenici mogu upisati temeljne predmete: harmonika, klarinet, klavir, rog, trombon, tuba, truba, udaraljke.

U Područnom odjelu u Varaždinskim Toplicama, Ulica grada Vukovara 1 (u prostoru Osnovne škole Varaždinske Toplice) učenici mogu upisati temeljne predmete: harmonika, klavir, saksofon, tambure, truba.

  • Zbog trenutne epidemiološke situacije prijave kandidata su moguće putem sustava pretprijava koje će biti otvorene od 17. svibnja do 16. lipnja 2021.,         a bit će dostupne na mrežnoj stranici Škole – www.glazbena.hr

Po završetku pretprijava svi roditelji/skrbnici bit će kontaktirani u vezi dogovora točnog termina prijemne audicije, a koje su planirane 23. i 24.  lipnja 2021.

Upis učenika je planiran 25. i 26. lipnja 2021.

*******

Aktivno bavljenje glazbom obogaćuje i poboljšava sve razine čovjekovog postojanja – fizičku, emocionalnu, socijalnu i kognitivnu – a djetetu pomaže odrastanje u zrelu osobnost.

*******

Natječaji za upis učenika u osnovnu glazbenu školu i predškolske programe za šk.god. 2021./22. bit će objavljeni na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Škole.

Sve ostale informacije mogu se dobiti na telefon 042/200-940 od 8 do 13 sati, na mrežnoj stranici www.glazbena.hr ili mailom [email protected]

***

Glazbena škola u Varaždinu jedna je od najstarijih glazbenih škola u ovom dijelu Europe. Osnovana prije 190 godina kao mala gradska škola, danas Glazbena škola u Varaždinu pokriva potrebu za glazbenim obrazovanjem u cijeloj sjeverozapadnoj regiji, a svake godine broji sve veći broj upisanih učenika iz cijele Hrvatske, uključujući i učenike iz inozemstva.

Nedavno su napravili i odličan video, kojim se želi potaknuti mlađe da upišu Glazbenu školu.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.