Promo

DOBRA 'SLATKA' VIJEST

KOLAČOMAT Otvoren novi KOLAČOMAT i u POS naselju, vrhunske slastice 'to-go'

KOLAČOMAT Otvoren novi KOLAČOMAT i u POS naselju, vrhunske slastice 'to-go'
Kolačomat

Nakon Banfice, KOLAČOMAT je stigao i u POS naselje, na oduševljenje svih koji vole ponekad 'zasladiti' život.

Novi KOLAČOMAT stigao je u Varaždin, postavljen je u varaždinskom POS naselju, na adresu Jalkovečka 73, pored 'Medomata'.  

I ovaj KOLAČOMAT by Arbia sadrži kolače u svojem pakiranju, uz koje se dobiva i žličica, tako da se kolač može odmah konzumirati, čak i ako te u šetnji te u prolazu, ili je nekome pao šećer.

U ponudi će se nalaziti sljedeći kolači, kremšnica, mađarica, cheescake torta, Kindtorta, čokoladna torta, rapsodija od naranče, te posebna ponuda kolača 'to-go', u čaši – kremšnita, Buno, tiramisu.

Na KOLAČOMATU se može plaćati novčanicama od 20 i 10 kuna, kao i kovanicama od 0,5 kn, 1, 2 i 5 kn.

Novost je i da je na KOLAČOMATU, ali na Banfici, moguće i beskontaktno plaćanje, a uskoro će i na novom KOLAČOMATU biti riješen takav oblik plaćanja, na čemu se intenzivno radi.

Sve novosti vezano uz KOLAČOMATE može se provjeriti i na njihovoj web stranici www.kolacomat.hr, kao i na Facebook stranici - https://www.facebook.com/kolacomat.

Iz KOLAČOMATA najavljuju daljnje širenje i pozivaju sve koji imaju frekventne lokacije da se jave putem e-maila [email protected] ili putem telefona 042/302-104, a možete i putem Facebook stranice Kolačomata.


Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video