Promo

OTVORENJE

TRGOVAČKI CENTAR LUMINI Stigao je Hervis. Novi supersportaš u našem gradu

TRGOVAČKI CENTAR LUMINI Stigao je Hervis. Novi supersportaš u našem gradu

Hervis je otvario novu trgovinu u centru Lumini 17.6., uz super popuste i bogatu nagradnu igru

U svakome se od nas krije sportaš, samo ga moramo otkriti. Netko rado vozi bicikl, netko trči, netko vježba u teretani, a netko planinari… U kojoj god aktivnosti se okušali ili ćete to tek učiniti, važno je imati dobru opremu. A Hervis najbolje zna što vam treba te u svojoj novoj trgovini u shopping centru Lumini nudi sve za sport, rekreaciju i slobodno vrijeme.

Hervis stigao u Varaždin - otvorena poslovnica u Trgovačkom centru Lumini Hervis



Od 17. lipnja, povodom otvorenja, očekuje vas niz super popusta i iznenađenja. Oduševit će vas ponuda sportske opreme, odjeće i tenisica različitih poznatih marki kao što su Nike, Puma, Adidas, Converse, Kappa, ali i ljetnih papuča i japanki, badića i hlača, ljetne opreme za uživanje na moru i bazenima – supova, maski, peraja te bicikla, romobila, rola po nikad povoljnijim cijenama!
Da Hervis doista misli na sve te je vodeći brigu o užitku kupnje veće artikle smjestio u šator ispred trgovine.

Detaljniju ponudu pogledajte u našem katalogu (akcija traje od 17.6. do 23.6.2021.).

Nova trgovina najmoderniji je Hervis u Hrvatskoj na čak 1000 m2 prodajnog prostora, a ponosi se stručnim timom koji će rado odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice te vas ljubazno uputiti u najbolje rješenje za vas.

Kako je ovo Hervisova 16. trgovina u Hrvatskoj, pripremljena je i nagradna igra s ukupno 16 nagrada. Uključiti se u nagradnu igru iznimno je jednostavno, a osvojiti možete bicikle, romobile, poklon bonove, Hervis ručnike… Sve što trebate napraviti je ispuniti nagradni kupon i odgovoriti na jednostavno pitanje. Najmanje je 16 dobrih razloga da okušate sreću! 

Hervis u naš grad doista stiže u velikom stilu – novi sportaš za nova sportska uzbuđenja nudi doista najbolje prilike! Ne propustite se pridružiti ovoj supersportskoj priči u centru Lumini.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video