Promo

U ZDravlje za zdravlje

NOVO U ČAKOVCU! Poliklinika Zdravlje pruža viši standard u liječenju najčešćih bolesti današnjice

NOVO U ČAKOVCU! Poliklinika Zdravlje pruža viši standard u liječenju najčešćih bolesti današnjice
PR foto

Poliklinika Zdravlje pruža usluge interniste - kardiologa, kirurga, ortopeda, radiološkog ultrazvuka, terapije kronične boli, akupunkture, ginekologa, preglede fizijatra, reumatologa te fizikalnu terapiju...

U Čakovcu je otvorena Poliklinika Zdravlje, koja žiteljima Međimurja i regije želi pružiti viši standard u području zdravstvenih usluga. Osam vrhunskih liječnika specijalista, dokazanih i renomiranih u struci, radi isključivo po dogovoru s pacijentom u rezerviranom terminu. 

Polikliniku Zdravlje prostire se na 280 četvornih metara u Ulici Stjepana Radića 27 u Čakovcu, u prizemlju stambeno-poslovne zgrade na starom Sajmištu.

Poliklinika je namjenski izgrađena kao prostor za pružanje zdravstvenih usluga, ugodno namještena te klimatizirana. Suvremeni uređaji najnovije generacije, uz vrhunski tim liječnika, omogućavaju točnu dijagnostiku i liječenje. 

Poliklinika obuhvaća više subspecijalnosti.

Kardiološka ambulanta pruža sve neinvazivne usluge - ergometriju, ultrazvuk srca, holter tlaka, holter EKG-a. 

Fizikalna terapija izvodi se na najsuvremenijim uređajima, ali isključivo nakon pregleda liječnika specijaliste fizikalne i rehabilitacije. 

U poliklinici se može obaviti pregled ginekologa uz 3D i vaginalni ultrazvuk, color doppler, uzimanje PAPA testa, a nudi se i pregled trudnica te druge usluge u sklopu ambulantnih pretraga. 

Anesteziološka ambulanta pruža usluge akupunkture za bolne sindrome - kralježnice, glavobolje, pripreme za bezbolniji porod, pripreme za vantjelesnu oplodnju. 

Radiolog u poliklinici radi sve vrste ultrazvučnih pregleda svih regija tijela. 

Poliklinika ima suvremeno opremljenu salu za operacije u lokalnoj anesteziji - operacije kožnih promjena, promjene ispod kože, operacije karpalnih kanala i drugih zahvata.

U sklopu poliklinike radi ambulanta za kronične rane (vrijed na potkoljenici, drugi rana koje ne cijele). Koriste se svi suvremeni oblici liječenja takvih rana - čišćenje vodenim mlazom, hemoglobinskim sprejem, negativnim tlakom, suvremenim oblogama, kompresivnom terapijom. 

Jedan od glavnih problema današnjice su oštećenja zglobova (ramena, koljena), tetiva, mišića, ligamenata. U poliklinici su pružaju usluge svih oblika nekirurškog liječenja takvih tegoba - od ranije spomenute fizikalne terapije, klasičnih 'blokada', terapija hijaluronom, terapije PRP i najsuvremenije liječenje matičnim stanicama. 

Liječenje matičnim stanicama dio je regenerativne medicine koja ne samo da smanjuje tegobe kod pacijenta, već omogućava obnovu strukture i funkcije oštećenih tkiva. 

Otvaranjem Poliklinike Zdravlje Međimurci i regija dobivaju novi standard zdravstvene usluge koju mogu dobiti u neposrednoj blizini i na dogovor u terminu - bez čekanja.

Klinika je privatna, bez ugovora s HZZO-om i namijenjena je onima koji traže vrhunske medicinske usluge u vrijeme kada to njima odgovara, u terminu usklađenom s liječnikom koji će se posvetiti isključivo pacijentu te njegovom zdravstvenom problemu.

Zakažite svoj termin već danas putem maila [email protected] ili pozivom na brojeve 040 347 100, 099 489 7100.

 

Najnovije

Reci što misliš!