Promo

POSJETITE IH I NA ŠPANCIRFESTU

VAŠ DOMAĆI TELEKOM Magic Net pripremio nove brzine uz stare cijene

VAŠ DOMAĆI TELEKOM Magic Net pripremio nove brzine uz stare cijene

Magic Net kao domaći telekom podržava domaća kulturna i sportska zbivanja u zajednici u kojoj djeluje

U sklopu Špancirfesta Magic Net možete pronaći u Gajevoj ulici (ispred Kina Gaj), nadomak varaždinskog Korza. 

Na njihovom izlagačkom prostoru se možete na licu mjesta upoznati s njihovom ponudom - raznim uslugama koje Magic Net nudi svojim sadašnjim i budućim korisnicima, uključujući najbrži optički internet u sjeverozapadnoj Hrvatskoj (ponude od minimalno 300Mbps do čak 1Gbps).

Ukoliko tražite povoljnog i kvalitetnog telekom operatera na području sjeverozapadne Hrvatske, javite im se putem korisničke podrške i prodaje na broj telefona 042/420-420 ili putem emaila na [email protected].

Sve novosti i usluge Magic Neta možete pronaći i na njihovoj web stranici, Facebook stranici ili saznati osobnim dolaskom u poslovnicu na adresi Kratka 2, Varaždin, radnim danom od 8-16 h. Kako bi bili još dostupniji svojim korisnicima, od sredine rujna uvode i novo radno vrijeme: radnim danom od 7 do 19 sati, a subotom od 8 do 12 sati.

Kao posebna pogodnost ističe se činjenica da su sve usluge dostupne bez ugovorne obveze. Korisnicima se nudi lakoća korištenja naprednih telekom usluga u super brzoj optičkoj mreži s brzinama Interneta od 300 Mbps u baznom paketu DUO M po cijeni od 135,00 kn/mjesečno. Također, istaknuli su i TRIO M PAKET: Internet 300 Mbps, telefon i TV s pregršt digitalnih kanala za samo 210,00 kn/mjesečno.

- Kao 100% domaćem telekomu, namjera nam je kroz svoj doprinos kontinuirano poticati domaću kreativnu, kulturnu i sportsku klimu u zajednici. Tako smo bili ponosni sponzor Aktivnog ljeta u Ludbregu te High Vibes evenata na Aquacityju. U sklopu Špancirfesta bit ćemo i sponzor High Vibesa na Kapucinskom trgu u Varaždinu 27. i 28. kolovoza te vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite - ističu u Magic Net-u.

Također ih kao ponosnog sponzora možete pronaći na Zagorskom gospodarskom zboru u Krapini, od 9. do 11. rujna 2021. godine, a bit će i sponzor renomiranih Varaždinskih baroknih večeri.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video