Promo

Trgovački centar Lumini

Back to school, u centru Lumini, nikad nije bio više cool!

Back to school, u centru Lumini, nikad nije bio više cool!
Pixabay

Bliži se povratak u školske klupe pa smo vam od 27. kolovoza do 5. rujna pripremili brojne popuste i pogodnosti kako bi pripreme prošle što bolje.

Kako se ljeto bliži kraju, misli o školi se vraćaju u dječje živote. Nakon toplih i bezbrižnih dana provedenih u igri i druženju, došlo je vrijeme za povratak u školske klupe. Vjerujemo da u vašem domu već vlada uzbuđenje jer će klinci vidjeti prijatelje, nadugo i naširoko im ispričati sve što su radili ovo ljeto te dogovoriti druženja i odlazak na sladoled.

A kako bi sve prošlo glatko, dobro je vratiti klince u rutinu prije prvog školskog zvona. Probajte da idu uvijek u isto vrijeme u krevet, a ako su spavalice, neka se malo ranije dižu. Skratite im vrijeme provedeno pred ekranima i potičite njihovu neovisnost. Neka sami pripremaju odjeću za ujutro i počnu slagati sav pribor koji im je potreban.

Naravno, tu je i pitanje sigurnosti djece jer ih treba podsjetiti na prometna pravila i poštivanje znakova. Tu uskačemo i mi, jer dok obavljate Back to school shopping u centru Lumini, potražite naljepnice na označenim punktovima u centru Lumini i riješite zabavne zadatke. Od 1. do 5. rujna čekaju vas zabavni i edukativni punktovi koji će kroz igru podsjetiti djecu kako se ponašati u prometu i s njima ponoviti prometne znakove.

Napravite popis svih stvari koje vam trebaju: od flomastera, bojica, likovnog pribora pa do nove torbe, pernice i naravno, cool outfita od glave do pete. Neka vaše klinceze i klinci zablistaju na prvi dan škole!

Kako bi vam olakšali povratak u školske klupe, pripremili smo super pogodnosti i popuste koji traju od 27. kolovoza do 5. rujna! Back to school ponuda, u odabranim trgovinama, nudi sve potrebno za novu školsku godinu po super cijenama! Ako u tom periodu potrošite minimalno 200 kuna u centru Lumini, dođite do info pulta, pokažite nam račun i na poklon ćete dobiti Lumini vrećicu. (napomena: ponuda vrijedi do isteka zaliha)

Dođite odabrati svoje favorite, zabavite se sa svojim školarcem, prošećite kroz edukativne ulice centra Lumini i iskoristite zadnje slobodne dane prije početka nastave u druženju koje ćete svi pamtiti. Back to school kod nas je cool!

Vidimo se u Trgovačkom centru Lumini!

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr .

I ne zaboravite: Ostanimo odgovorni u shoppingu.

 

Najnovije

Reci što misliš!