Promo

GASTRO HIT DESTINACIJA U VARAŽDINU

TRADICIONALNO + MODERNO Isprobajte novi restoran Nobel u hotelu Turist!

TRADICIONALNO + MODERNO Isprobajte novi restoran Nobel u hotelu Turist!
Varazdinski.hr

Novi restoran Nobel u jednostavno je destinacija koju morate posjetiti. Vrhunski tim kuhara pripremio je odličan meni po povoljnim cijenama za svakoga, a tu je i novootvoreni Caffe bar u sklopu hotel Turist.

 

Nakon podužeg vremena i renovacije neposredno pred Špancirfest otvoren je ugostiteljski dio hotela Turist, jednog od najvažnijih turističkih subjekata grada Varaždina, a već po otvaranju novi restoran Nobel radi punom parom.

>> OTVOREN RESTORAN NOBEL – nova 'gastro' zvijezda 

Nije niti čudno jer restoran nudi kvalitetnu i raznovrsnu ponudu hrane, u kojoj dominiraju tradicionalni sastojci i jela, pripremljena na moderan način. Sve pod paskom mladih šefova Marina Samboleka i Marina Pozdera, mladih i nagrađivanih kuhara.

Restoran Nobel radi od 9 do 23 sata, a u bogatom meniju nalazi se mnogo pravih specijaliteta, ali sve po vrlo pristupačnim cijenama.

Vrhunska kvaliteta hrane, raznovrsni meni

Kombinacija moderno i tradicionalno, jamstvo je vrhunske kvalitete hrane u restoranu.

Na jelovniku će se tako naći različite vrste carpaccia, delicije od lovačkih namirnica, štrukli, jela od buče, domaće torte i moderni deserti.

- Samo ime Nobel govori prestiž, pa smo se trudili već u pripremi menija donijeti nešto novo. Što se tiče samih jela, pozivam goste da dođu i probaju. Orijentirat ćemo se na domaće, autohtone namirnice, želimo i pokazati da se i od svakodnevnih namirnica mogu napraviti neobična jela – ističe Sambolek.

 

Krenuli su i s tjednom ponudom dnevnih jela, gdje će svaki dan na meniju biti tri jela. Posebno se pazi da je ponuda jela vrlo raznovrsna pa se tako na meniju nalaze i vegetarijanska jela, koja su danas neizostavni dio svakog ozbiljnog restorana.

>> TJEDNI MENI Restorana Nobel

U sklopu restorana nalazi se i VIP salon koji može primiti do 15 osoba, a moći će poslužiti za manja druženja ili poslovne sastanke.

Sve to u kompletno renoviranom restoranu, u ugodnom ambijentu i odlično osoblje. Dovoljno razloga da jednostavno morate provjeriti novom restoranu Nobel. Svoje mjesto možete rezervirati i na broj telefona 042 395 – 714.

Nudi se i catering za razne evente

U hotelu Turist imaju i mogućnost organizirati razne oblike poslovnih sastanaka uz ručak, u posebnim prostorijama za sastanke.

Moguće je naručiti i hranu za dostavu, kao i catering za sve vrste proslava, rođendana, dječjih rođendana, poslovnih aktivnosti.

Iz restorana Nobel najavljuju i nove akcije u rujnu, a uskoro će i Tjedan restorana, u kojem također imaju namjeru sudjelovati.

Otvoren i renovirani caffe bar s širokim izborom pića

 A svakako se mora spomenuti i novouređeni Caffe bar, gdje možete sjesti nakon ručka i popiti osvježavajuće ili neko žestoko piće.

U ponudi Caffe bara hotela Turist je široka paleta pića, svih vrsta, a svakako treba izdvojiti i odličnu ponudu whiskeya, ginova. Caffe bar hotela Turist ima i odličnu ponudu piva.

Svaki kafić na prvom mjestu mora imati odličnu kavu, a u Varaždinu je uz to neizostavan 'varaždinski klipič', gdje je u Turistu onaj po originalnoj, 'licenciranoj' recepturi.

Osim velike terase, tu je i veliki unutrašnji prostor, gdje ima i poseban dio za pušače i nepušače.

Restoran Nobel i hotel Turist su jednostavno mjesto koje morate posjetiti u rujnu.

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video