Promo

'POPUST NA A-LA-CARTE U RUJNU'

TRADICIONALNO + MODERNO Provjerite zašto restoran Nobel osvoji svakog gosta

TRADICIONALNO + MODERNO Provjerite zašto restoran Nobel osvoji svakog gosta
Restoran Nobel

Već u prva dva tjedna po otvorenju, restoran Nobel potvrdio je zašto je postao gastro 'zvijezda' u Varaždinu, jer pohvale stižu sa svih strana.

Otvoren u potpuno preuređenom prostoru hotela Turist, restoran Nobel osvojio je dosad gotovo svakog gosta.

Nije niti čudno, jer restoran spaja tradicionalne namirnice i moderan pristup u kuhinji, koju predvode nagrađivani kuhari, što donosi kvalitetu.

 

Popust na a-la-carte menu nakon 14 sati

Na meniju se, između ostalog, tako mogu naći delicije od lovačkih namirnica, razne vrste carpaccia, štrukli, jela od buče. A sve to po pristupačnim cijenama.

Isprobajte njihovu a-la-carte ponudu koju pripremaju marljivi nagrađivani kuhari. Do kraja rujna možete isprobati jela s menija uz popust od 20 posto, svakim danom nakon 14 sati.

Tu je i tjedna ponuda dnevnih jela, a vrijedi istaknuti da svaki petak stiže i svježa jadranska riba.

U sklopu restorana nalazi se poseban VIP salon koji može poslužiti za poslovne sastanke i ručkove. Moguće je dogovoriti i catering za posebne događaje, poput rođendana, obiteljskih ili poslovnih slavlja.

Obiteljski vikend ručkovi po cijeni od 90 kuna

A za one koji vikendom vole izvesti svoju obitelj na ručak, tu je vikend ponuda za 90 kuna koja uključuje cijeli meni s juhom, glavnim jelom, salatom i desertom. Izvedite sebe i svoje najmilije u Restoran Nobel i uživajte u vrhunskom obiteljskom druženju uz vrhunsku hranu.

Rezervirajte na vrijeme svoje mjesto na 042 395 714, [email protected] ili putem FB stranice restorana Nobel, odnosno putem društvenih mreža hotela Turist. Provjerite zašto je Nobel gastro hit u Varaždinu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video