Promo

KAFIĆ I TERASA HOTELA PONOVNO OTVORENI

HOTEL TURIST Petkom Afterwork Party, subotom večer za dame, a svakim danom uz kavu – besplatan klipić

HOTEL TURIST Petkom Afterwork Party, subotom večer za dame, a svakim danom uz kavu – besplatan klipić
Hotel Turist

Caffe bar i terasa hotela Turist su ponovno otvoreni, a u rujnu su pripremili i neke akcije za svoje stalne goste i one koji će to tek postati.

Hotel Turist idealno je mjesto za sve koji traže malo mira i odmor u užurbanoj svakodnevici. Bilo da je to odmor uz kavu i klipić ili pak uz cijeđene prirodne sokove, čašicu vina ili neko posve drugo piće, hotelska atmosfera u prostranom caffe baru nudi odličan ambijent.

Prostor je u potpunosti preuređen, uz novi restoran Nobel, a kafić nudi i poseban prostor za pušače i nepušače te poslovni klub gdje se može i zapaliti cigara.

Tu je i prostrana terasa hotela, kao i hotelski lobby, u ovom objektu velikog značaja i sentimenta za brojne Varaždince.

Iz menija posebno izdvajaju bogatu vinsku kartu, sa mnogo hrvatskih i inozemnih vina.

Akcije u rujnu tek nagovještaj što slijedi

U Turistu su pripremili i posebne akcije, za sve svoje goste, a prva od njih bit će već ovog petka, za one koji se žele odmoriti od napornog radnog tjedna.

Petkom od 14 sati će tako biti upriličen i Afterwork Party, kada će se sva pića moći isprobati uz popust od 20%.

Subotnja večer rezervirana je za druženja u parovima i dobrom društvu u prekrasnom ambijentu kafića hotela Turist. Nakon 18 sati osiguran je popust od 50% na prvo piće za sve pripadnice ljepšeg spola.

Svakim danom, uz naručenu jutarnju kavu dobivate besplatno i klipić. Svi Varaždinci dobro znaju da je to, uz novine, idealno za početak svakog dana u baroknoj prijestolnici.

To je tek djelić iz ponude ovog zanimljivog Caffe bara, a najavljene su i brojne druge akcije. No, već sada je jasno da su hotel Turist i njegov kafić, odnosno bar, idealno mjesto za sve koji se žele malo opustiti.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video