Promo

DRONE PILOT ACADEMY – DRONOVI NA DOHVAT RUKE!

Upis nove generacije pilota dronova – saznajte sve što vas zanima o edukaciji!

Upis nove generacije pilota dronova – saznajte sve što vas zanima o edukaciji!
FOI

Nakon upješne edukacije 14 piloga dronova, kreće i druga Drone akademija, a ovih dana u tijeku su prijave.

Nakon što je ukupno 14 pilota prve generacije Drone Pilot Academy uspješno završilo edukaciju i položilo ispit za upravljanje dronovima, a zbog brojnih upita organizatori edukacije – Fakultet organizacije i informatike, Varaždinska županija i Javna ustanova „Europski talent centar Hrvatska – Centri izvrsnosti Varaždinske županije“ pokreću novu edukaciju za pilote dronova!

Edukacija će se održati vikendima i to 18. i 19., 25. i 26. rujna te 3. listopada 2021. godine, a naglasak je stavljen na praktične vježbe i rad s iskusnim instruktorima na terenu.

Polaznici će, uz sam let, steći i teorijska znanja o letu, naučiti pravni okvir za upravljanje dronovima te biti osposobljeni za samostalno upravljanje bespilotnim letjelicama i pristup ispitu Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo. Edukacija će se odvijati na području općine Beretinec, u prostorima Područne škole Črešnjevo. 

Prijave za drugu generaciju Drone Pilot Academy moguće su do srijede, 15. rujna putem web stranice https://dronepilotacademy.edu.eu/. Broj mjesta je ograničen, a cijena edukacije iznosi 2.500 kn po polazniku. Za sve polaznike osigurana je potrebna oprema te nije predviđeno posjedovanje vlastitog drona ni prethodno iskustvo leta.

Pozivamo sve zainteresirane da se priključe online informativnom razgovoru koji će se održati u utorak, 14. rujna 2021. godine s početkom u 17:00 sati.

Zainteresirani sudionici moći će saznati sve informacije o edukaciji, dronovima kojima će letjeti te saznati iskustva nekih od polaznika prve generacije Drone Pilot Academy! Sudjelovanje je moguće bez prethodne najave priključenjem putem sljedeće poveznice: https://meet.google.com/jso-sjuz-pzo

'Hvala vam na predivnim uspomenama i znanju koje ste nam prenijeli. Pokazali ste da smo vam mi, polaznici, zaista bitan dio ekipe koje želite naučiti vještinama upravljanja dronovima, ali i održati prijateljski odnos!' (M.S., polaznik edukacije).

Partneri na projektu Drone Pilot Academy su još i Elektrostrojarska škola Varaždin, Orqa d.o.o., Looma, Limitless Design, Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo, AVITEH Audio Video Tehnologije d.o.o. i Euroherc d.d.

ž

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video