Promo

Lumini centar

Pripreme za jesen kreću uz Lumini shopping fest

Pripreme za jesen kreću uz Lumini shopping fest
Ilustracija

Od 17. do 19. rujna pozdravite jesen uz najbolji shopping fest!

Modni brendovi najavljuju uzbudljivu modnu jesen uz dolazak novih kolekcija, a to je samo jedan od razloga zašto se veselimo dolasku malo hladnijih dana. Tu je i divna priroda, lišće koje svojim bojama uokviruje krošnje drveća, onaj dobar osjećaj kad u sumrak šetamo po mirnim ulicama razmišljajući o planovima čiju smo realizaciju odgodili preko lijenog ljeta.

Klinci su krenuli u školu i sve je nekako ubrzanije. Prvi polasci u vrtić, prvi samostalni odlazak u školu, pisanje domaćih zadaća, odlazak na sportske aktivnosti ili igranje s prijateljima i onda, kad se svi skupite za obiteljskim stolom, pričanje o dogodovštinama koje su taj dan proživjeli. Ah, taj miris nostalgije i jeseni već su u zraku...

.Ove godine pripreme za jesen kreću uz Lumini shopping fest! Od 17. do 19. rujna uživajte u opuštenoj i sigurnoj kupovini u vašoj omiljenoj shopping destinaciji jer super vikend popusti u čak 23 trgovine centra Lumini čekaju samo na vas!

Savršen je trenutak za obnoviti jesensku garderobu za cijelu obitelj i iskoristiti odlične pogodnosti jer jesen donosi najbolji Lumini shopping fest!

Za sve naše posjetitelje, pripremili smo i malo iznenađenje! Sve koji su potrošili minimalno 100 kuna, čeka predivna Lumini platnena vrećica! Pronađite šareni zidić s vrećicama kod info pulta, pokažite nam račun od 17. do 19. rujna u vremenu od 11 do 19 i ponesite kući svoju novu stylish vrećicu. *ponuda vrijedi do isteka zaliha

Sve popuste i pogodnosti pogledajte ispod:

Iskoristite i pogodnosti za sve članove Lumini cluba koje traju do kraja rujna. Detalje provjerite na LINKU.

Vidimo se u Trgovačkom centru Lumini!

I ne zaboravite, ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video