Promo

RESTORAN NOBEL – GASTRO HIT U VARAŽDINU

AKCIJE U RUJNU Poseban popust na a-la-carte meni, petkom svježa jadranska riba, a za vikend obiteljski ručak!

AKCIJE U RUJNU Poseban popust na a-la-carte meni, petkom svježa jadranska riba, a za vikend obiteljski ručak!

Restoran Nobel nastavlja u rujnu sa svojom akcijom, gdje po akcijskim cijenama možete isprobati njihova jela iz a-la-carte ponude, a tu su i ponude vikend ručkova ili večera, kao i tjedna ponuda jutarnjih jela.

Iako radi tek mjesec dana restoran Nobel osvaja sve koji ga posjete. Nobel je smješten u prostranom i ugodnom ambijentu hotela Turist, ali kompletno renoviranom.

Naslanjajući se na kulinarsku tradiciju odavna prepoznatu u varaždinskom kraju, s dodatkom modernih kuharskih tehnika i pristupa, u restoranu Nobel osmislili su odličan menu, koji će zadovoljiti i najveće sladokusce.

Vrhunska jela po pristupačnim cijenama

Posebna pogodnost je da vrhunska jela, proizašla iz kuhinje koju vode mladi i nagrađivani kuhari, možete isprobati po pristupačnim cijenama.

Svakim danom, nakon 14 sati, sva jela s a-la-carte menija možete kušati i uz dodatnih 20% popusta pa to može biti odlična prilika za isprobati neke od specijaliteta, primjerice Carpaccio od bifteka, juhu od dimljenog češnjaka sa skušom, pačja prsa sa marelicama, janjeći kare pod staklenim zvonom.

U Nobelu s posebnim ponosim ističu da svaki petak stiže svježa jadranska riba, koju možete naručiti i isprobati.

Bezglutenski, vegetarijanski i dječji meni

U njihovoj a-la-carte ponudi nalaze se i brojna druga jela, a ističe se i poseban bezglutenski i vegetarijanski meni, kao i dječji meni. Sve to, više je nego dovoljan razlog za dolazak u restoran Nobel u novouređeni Turist.

Ako imate poslovni sastanak, moguće je dogovoriti i sastanak uz ručak, u posebnom prostoru restorana Nobel, a za svečane prigode restoran nudi i uslugu vrhunskog catering.

Ako nema vremena kroz tjedan, zauzeti ste s poslom, tu je i posebna ponuda vikendom, gdje se po popularnim cijenama možete počastiti cijelim menijem, s juhom, glavnim jelom i prilogom te desertom.

Iz restorana Nobel vas pozivaju da rezervirate svoj mjesto na 042 395 714, [email protected] ili putem FB stranice restorana Nobel, odnosno putem društvenih mreža hotela Turist.

Provjerite zašto je Nobel gastro hit u Varaždinu!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video