Promo

Trgovački centar Lumini

Nove kolekcije su stigle u centar Lumini! Ušetajte u jesen sa stilom

Nove kolekcije su stigle u centar Lumini! Ušetajte u jesen sa stilom

Nove kolekcije donijele su trendi komade za kreiranje maštovitih jesenskih kombinacija

Ljeto ostavljamo iza leđa i krećemo u uzbudljivu jesen! Iako će nam nedostajati dugi, sunčani dani, lepršave ljetne haljine, puno sladoleda i opušteniji ritam, vrijeme je da pozdravimo jesen! A ima li boljeg načina od osvježenja garderobe? U Trgovački centar Lumini stigle su nove kolekcije, jesen/zima 2021, i vrijeme je za shopping!

Ako je ikada bilo vrijeme za dozu zabave, onda je to ova jesen. Neutralno dominira modom posljednjih nekoliko sezona, ali kako optimizam raste, to se odražava i na modnim pistama. Očekuje nas puno živih boja i slobodno se vodite motom 'što šarenije, to bolje'. Nosite jednu boju od glave do pete za popularni monokromatski look, to jest maksimalni učinak. Volite žutu? Može! Kobalt plavu? Zašto ne!

Naravno, tu su i pleteni komadi koje volimo na jesen. Osim što su topli, izgledaju odlično, a i super su izbor za prijelazno razdoblje i slojevito odijevanje koje su odlika ovog godišnjeg doba.

Tu su i nezaobilazne dolčevite, kao i traperice koje se vraćaju u velikom stilu. Uzorci su i dalje 'in', pa se nemojte bojati kupiti komade sa životinjskim uzorkom. Izbor je velik: od leoparda pa do zebre, ovu jesen sve prolazi. Uz neodoljive modne novitete, u novim kolekcijama uvijek ima mjesta i za omiljene jesenske klasike poput balonera i kožne jakne.

Nove kolekcije donijele su trendi komade za kreiranje maštovitih jesenskih kombinacija. Povedite cijelu obitelj i pronađite svoj modni izričaj, kako za vas, tako i za male šminkere i šminkerice. Dođite u centar Lumini i provjerite što su vam sve pripremili svjetski priznati modni brendovi. Ušetajte u jesen sa stilom!

Iskoristite i pogodnosti za sve članove Lumini cluba koje traju do kraja rujna. Detalje provjerite na LINKU.

Vidimo se u Trgovačkom centru Lumini!

I ne zaboravite, ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.

Najnovije

Reci što misliš!