Promo

U TRENDU Restoran Nobel nastavlja s akcijama i u listopadu

NOBEL Jesenski meni za samo 70 kuna, vikend obiteljski ručak za 90 kuna!

NOBEL Jesenski meni za samo 70 kuna, vikend obiteljski ručak za 90 kuna!
Restoran Nobel

Od ponedjeljka je u Restoranu Nobel krenula jesenska akcija, a to je tek dio ponude koja se nudi u listopadu.

Iako je rujan prošao, dobra vijest je da se akcije u restoranu Nobel nastavljaju i u listopadu. Tako će svi koji još nisu, ili koji su u kratkom roku postali ljubitelji ovog novootvorenog restorana moći isprobati nova vrhunska jela po povoljnijim cijenama.

Vrijedni kuhari iz Nobela pripremili su tako jesensku ponudu, gdje za samo 70 kuna možete dobiti pravi jesenski ručak ili večeru. Svaki tjedan jesenska ponuda se mijenja, a u ovom tjednu može se probati juha od vrganja, potom sporo pečena rolada otkoštenog odojka. marinirane i pržene buče s bučinim košticama te pirjani crveni kupus s jabukama i za desert torta od kestena.

Tradicionalno + moderno = kvaliteta

Restoran Nobel u kratkom je roku postao trend restoran u varaždinskom kraju, a nije niti čudno jer je kuhinja kombinacija tradicionalnih namirnica, većinom sezonske prirode, uz moderan pristup kuhinji. A sve to po prihvatljivim cijenama.

Osim jesenske ponude, u tijeku je i vikend akcija, gdje se po cijeni od 90 kuna nudi cijeli meni za ručak. Idealno za koji se žele počastiti za vikend, nakon napornog radnog tjedna.

Tu je i ponuda vrhunskih a-la-carte jela, kakve u Varaždinu možete isprobati samo u Nobelu, a od ponedjeljka do petka je u ponudi i tjedni meni jela po prihvatljivih cijenama.

Svaki petak, stiže i svježa riba u Nobel, još jedan posebitost i adut u njihovoj ponudi.

Rezervirajte svoj termin i mjesto na 042 395 714[email protected] ili putem FB stranice restorana Nobel, odnosno putem društvenih mreža hotela Turist.

Turist – najbolji odabir za svadbe, konferencije, seminare

Prostor hotela Turist idealna ja pozornica i za sve svečane događaje, za koje nude vrhunsku hranu, ambijent i uslugu. Godinama je Turist bio sinonim za svadbe, seminare i konferencije u Varaždinu, a sada je cijeli prostor renoviran, oplemenjen, dodatno moderniziran. Iz Turista stoga pozivaju sve koji žele svečane trenutke provesti  upravo kod njih, da im se jave što prije i rezerviraju svoj termin.

Uz jutarnju kavu, klipić GRATIS

Caffe bar hotela Turist je također u potpunosti renoviran, i nudi idealno mjesto za utočište, bijeg, odmor, od svakodnevne vreve. Jutro je tako idealno za popiti jutarnju kavicu, uz koju ide i besplatni prefini klipić. Tu je i širok izbor domaćih i stranih vina, odličan izbor piva, ginova, whiskeya i ostalih pića. Prostor ima i zaseban dio za pušače te dio za nepušače, a tu je i poslovni klub u kojem se može zapaliti cigara. Petkom od 14 sati, organiziran je Afterwork party!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci